Final de sezon

Astazi seara se va difuza ultima emisiune fimata in platoul carcotas.

Este o emisiune speciala. cu multe schimbari, chiar si pentru mine. Ne bucuram ca am rezistat binisor acest sezon ca nu am clacat nervos si mai ales pentru ca…AM VORBIT! Oauuu! A fost ceva inedit si chiar si pentru mine. Am realizat ca am momente cand seman cu mama mea, mai ales cand vorbeste mult…

Asa cum va spuneam, astazi seara in formula completa si mai ales capul de afis Serban Huidu si Mihai Gainusa v-am pregatit cateva schimbari surprinzatoare.

Joi vom pleca intr-o mica vacanta spre Mediterana, nu sa ne relaxam, nu….! Sa filmam BEST OFF-ul adica emisiunea ce va incheia sezonul primavara-vara 2011.

Imi este dor de o evadare in “familie”, mai ales ca a trecut atata timp decat nu cutreerat meleagurile de aici sau de acolo impreuna. Avem atatea amintiri placute in decursul celor 10 ani incat, aproape nu putem trai unii fara ceilalti. Zic “aproape”, pentru ca mai avem si noi familii acasa si obligatii, nunti, botezuri(care se fac in general intre noi sa nu plecam departe)…si trebuie sa ne si despartim.

Asadar, joi vom filma in minunata Barcelona, unde evident voi fi ghid turistic, urmand ca vineri sa plecam spre Italia pe un superb vas de coaziera. Nu Vaporul Iubirii, pentru ca noua nu ne plac telenovelele, nici chestiile siropoase si regizate, noua ne plac vacantele pe bune, de unde ai ce invata. O sa fimam un carco-comico-documentar.

Voi veti putea urmari saptamana viitoare toate peripetiile noastre la ultima cronicuta din acest sezon, toata familia carcotasa si chiar si pe mine….hahaha!

Imbarcarea!

 

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

5 thoughts on “Final de sezon”

  1. bravo, Oana!
    mereu te-am admirat pentru buna-dispozitie pe care o arati….tu si celelalte frumoase fete de la “cronica”

  2. Ati fost foarte buni cu totii, de fapt ati aratat ca sunteti o familie, ceea ce nu e usor avand in vedere incercarile prin care ati trecut ( Serban, Toni)…o sa ne lipsiti pe vara, dar asteptam fortele voastre proaspete care ne aduc si noua zambete si haz de necaz …macar 2 zile pe sapt (mierc si duminica…la reluare). Abia astept episodul de la Barcelona si, de ce nu , redifuzarile….Vacanta placuta ! Oana , felicitari , ai facut fata cu brio !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *