In week-end…

…mergem la munte!bebeluse1

Echipa Cronicii se muta pentru 3 zile la Predeal si Brasov, la ski, la sapuneala cu bulgari si distractie si evident filmari si munca.

Inca nu am terminat sezonul filmarilor, dar cu totii simtim nevoia apriga de vacanta.

Dupa ce Bucurestiul a fost acoperit azi in zapada si zapacitde trafic, nervii tuturor soferilor bucuresteni au fost intinsi la maxim. Am parcurs un drum de 1km, intr-o ora, m-am rotit in cerc cu tot cu GPS, pana m-am hotarat sa ma bag in linia infinita de masini, ce astepta trecerea orelor indefinita.

Vina…vina este a tuturor! Dupa ce ne saturam sa dam vina pe masinile de deszapezit, primarie, altii si iar altii, realizam ca sunt masini care in secolul nostru nu sunt echipate pentru a circula nici macar in conditii normale de vreme, ci doar sa sustina caroseria ruginita a vreunei Dacia 1310. Nu am nimic cu nimeni si eu am avut 2 ani Oltcit, dar stiti ca s-a inventat si metroul, asta pentru cei care sustin ca masina este un necesar.

Daca nu aveam masina plina de costume, as fi lasat masina unde era si astfel nu mai intarziam la filmari, doar pentru ca e mai logic. Tind sa cred ca si ceilalti soferi aveau masinile pline…

Nimic pe lumea asta nu-i neceasar! Suntem noi prea rasfatati si obisnuiti cu lucruri facile, iar atunci cand ne-om lovim de pragul de sus, o sa ne trezim la realitate.

Sa nu mai dam vina pe nimeni, se circula greu si asta pentru ca ne-a prins iarna pe nepregatite (ce cliseu!). Nu am apucat sa schimbam cauciucuri, haine groase sau de achitat abonamentul in rate lunare la METROREX.

Of! E grea viata, nu?

Mai bine sa ne bucuram ca a venit iarna, ca vin sarbatorile, ca luam concediu si cel mai important lucru ca suntem in viata si putem sa ne bucuram de tot ce se intampla in jurul nostru.

Viata e frumoasa si merita traita la maxim, in special ca e luna cadourilor, a familiei, prietenilor, sarbatorilor si e luna noastra!

Let’s dance!

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

13 thoughts on “In week-end…”

 1. :)urmaresc de ceva timp ce si mai ales cum scrii…m-ai surprins la inceput dar treptat mi-am dat seama k pe langa dans si fermecatorul zambet o descopar pe oana din afara ‘tv-ului”..apreciez atitudinea si vizunea ta fata de viata:)..t sprijin si te urmaresc:)..succes si sarbatori fericite!

 2. Mereu ai scris cu atata optimism in fiecare post incat in momentele alea mai dificile din viata ( atunci cand crezi ca nu mai merita sa speri) m am inspirat si mi am reincarcat gandurilesi recapatat optimismul pe blogul tau, insa la postul asta ai fost putin cam suparata pe faza cu drumurile dar nu ai ce sa faci unii dintre noi chiar avem nevoie de masini fie ele dacii ,renault….bmw mai greu cu soferii/soferitzele din respectivele masini care uneori cred ca se mai face o noapte la volan.Be happy everyday. pooop si mult respect pt ce viatZa exista pe blogul tau 😉 sarbatori fericite

 3. V-ati gasit sa scapati de aglomeratia din Bucuresti: Predeal si Poiana Brasov! Bine ca macar statiunile astea sunt goale, strazile sunt aerisite, iar partiile asteapta in van unu’-doi schiori… Ha, ha!
  Spor la cumparaturile de Sarbatori! Daca ajungi pana la inchiderea programului magazinelor…
  Sarbatori Fericite!

 4. Vroiam doar sa-ti transmit “Happy birthday” cu ocazia sarbatoririi zilei sfinte de 18 decembrie,binecunoscuta ca ziua Sfantului Talent.Asa se explica imensa cantitate de talent cu care te-a dotat natura.LA MULTI ANI !!!

 5. Buna OANA, este ptr. prima data cand intru pe pagina ta si imi place enorm “design-ul” ei.Sun un admirator al tot cee ce faci si promit ca voi intra zilnic (nu din obligatie ci din placere). Te pup!

 6. Oana, cineva a scris un articol foarte prost in care vrea sa se ridice pe sine criticand in jur. Am aflat ca persoana se cheama A.C., nu vreau sa-i fac publicitate decat daca vrei. A scris la un mod jignitor si despre tanara cantareata Ana Maria Georgescu in 2008. Din pacate acea persoana jalnica nu se ofera sa isi compare dansul cu al tau, decat scrisul. Eu cred ca acea individa scrie in dandaratelea cu doua picioare stangi. Am facut un raspuns la obraznicia ei. Poate ar fi bine sa-i dam o replica astfel incat sa se alcatuiasca un feed-back corespunzator materialelor submediocre si inutile pe care le scrie.
  Jalnica nu intelege ca blog-ul este o mica fereastra prin care se comunica on-line fara pretentii la nivel de literatura. Dar ce pretentii sa avem de la o persoana care are un blog ..parolat?!

 7. Exista metrou??? In Targoviste? Hmmm…. Sau pentru tine doar Bucuresti conteaza? Da, masina-i un necesar…cu metrou sau fara 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *