O zi din viata mea

“Despre Oana Ioniţă, cunoscută de majoritatea romanilor ca bebeluşa Oana de la Cronica Carcotaşilor, se poate spune că este o femeie de succes, care iubeşte foarte mult dansul şi teatrul, şi care ştie să se bucure de lucrurile mărunte.”

Dacă te-ai întrebat cum este bebeluşa dincolo de momentele în care o admirăm pe micile ecrane, Libertatea.ro îţi arată o zi din viaţa ei. Ne-am înţeles cu Oana să “o urmărim” într-o zi de luni, una dintre cele mai ocupate zile a săptămânii pentru vedeta de la Prima TV.

0-204225-oana

Ora 12.00 Deşi pentru cei mai mulţi dintre noi această oră reprezintă jumătatea unei zile, pentru Oana este abia începutul. Acest lucru are totuşi o explicaţie: noul ei site, la care lucrează până la orele 05-06 dimineaţa şi cu care are planuri mari. Chiar dacă abia s-a trezit, Oana e veselă şi plină de energie. Ne spune că nu ne poate arăta toată casa pentru că încă nu este complet utilată şi mănâncă micul dejun alături de noi: un măr.

0-204226-oana1

0-204228-oanasimamaei

Ora 13.00 Cu zâmbetul pe buze, Oana ne conduce la maşina ei, un Volkswagen despre care ne spune că este mulţumită, dar suţine că marea ei dragoste rămâne tot primul ei autoturism, un Oltcit. ”Am învăţat Bucureştiul după locaţiile service-urilor auto, dar eram îndrăgostită de ea”, ne-a declarat râzând bebeluşa.

thumb_612_x_0_4229-203926-1

Ora 13.10 Plecăm spre sediul Prima TV, iar pe drum Oana ne mărturiseşte că nu este foarte încântată de viaţa în Capitală. ”La 10 ani am venit aici. Nici nu mai ştiu cum arată Ploieştiul (oraşul natal – n.r.). Bucureştiul te schimbă foarte mult. Viaţa e dură şi eşti obligat să te adaptezi”

După acest moment nostalgic, ne împărtăşeşte părerea ei despre ultimele filme pe care le-a văzut. ”Cei care nu văzut „2012”, nu au ratat nimic. Mi-a plăcut în schimb „This is it”. Michael era extraordinar. Nu pot să cred că a murit aşa pur şi simplu. La 50 de ani dansa mult mai bine ca alţii la 20. Era un geniu. Cred totuşi, că dacă ar fi trăit în România ar fi lucrat în vreo uzină si în cel mai bun caz ar fi scos un single la strung”, glumeşte ea.

Ora 13.40 Ajungem la sediul televiziunii. Oana îşi scoate mâncarea din portbagaj, o sticla de lapte bătut “trimis de tata” şi două pungi de pufuleţi, apoi intrăm în clădire, unde vedeta îşi salută cu entuziasm toţi colegii.thumb_612_x_0_4229-203927-2

0-203936-6

0-203935-3

Prima oprire- studioul unde îşi alege muzica pentru coregrafie. Singura condiţiei este ca piesele să fie hituri Kiss Fm.

Ora 13.50 Colegii fac o glumă şi o surprind pe Oana cu un cadou. Rămâne fără cuvinte şi o bufneşte râsul la vederea imensului polonic.0-203944-7

Ora 14.00 După venirea celei de-a doua bebeluşe, Delia, fetele fac o scurtă încălzire şi apoi se apucă de repetiţii. Oana concepe o nouă coregrafie, ţinând totuşi cont şi de sugestiile Deliei. În timp ce frumoasele fete exersau, Oanei îi vin noi idei de paşi pe care îi încadrează în coregrafie. “Trebuie să simţi muzica când dansezi, nu să faci paşii mecanic” 0-203958-d1

0-203966-d3b

0-203967-d4b

Ora 15.00 Bebeluşele merg la machiaj, pregătindu-se pentru o scenetă în care blonda va juca rolul Elenei Udrea, iar bruneta o va interpreta pe EBA.

0-203989-m2

0-203987-m1

Oana întâmpină o mică problemă cu fusta pe care trebuie s-o îmbrace, pentru că fermoarul nu se mai încheie.0-203999-de2

Dezbrăcatu’ sare în ajutorul frumoasei blonde, dar fără succes. Apelează la o soluţie temporară: un ac de siguranţă, urmând ca fusta să ajungă “la mama să o repare.”

Ora 15.20 Încep pregătirile pentru filmări. Odată ajunşi în platou, membrii echipei Cronicii Cârcotaşilor repetă textele scenetei şi nu se pot abţine să facă glume atât pe marginea replicilor, cât şi pe seama personajelor şi a costumaţiilor. Toţi sunt puşi pe şotii şi se simt bine împreună, ceea ce denotă un colectiv unit.0-204015-all0-204221-img_1234

Ora 15.40 Înainte de filmare fac o repetiţie generală. Apoi trag câteva duble pentru scenetă. Bebeluşa se descurcă de minune cu rolul în care o interpretează pamfletar pe Elena Udrea.0-204012-pe110-204013-p2

Ora 16.40 Plecăm de la sediul Prima TV şi ne îndreptăm spre marginea oraşului, unde Oana trebuie să ajungă. Neavând timp de pierdut, nici măcar pentru a mânca, bebeluşa îşi desface a doua pungă de pufuleţi şi ia prânzul în maşină, în trafic.

Ora 17.00 Ajungem repede la sediul firmei La Redoute, a cărei imagine este Oana, unde va trebui să probeze câteva ţinute pentru o şedinţă foto. Cu această ocazie, bebeluşa îşi mai îmbogăţeşte garderoba cu piesele care-i plac cel mai mult.
0-204047-red1

Printre hăinuţe noi, frumoasa blondă dezvăluie faptul că la începutul anului viitor, va realiza un pictorial pentru revista FHM, în care va apărea în costumele de baie din colecţia 2010.

Reprezentanţii firmei explică de ce au ales-o pe Oana Ioniţă ca imagine: “Nu a fost implicată în scandaluri, nu a apărut goală în nicio revistă, este o persoană energică, deci e exact ceea ce aveam nevoie.”0-204040-red6

Ora 18.30 După ce toată ziua a mâncat doar pufuleţi şi lapte, este timpul ca bebeluşa să mănânce ceva mai consistent. Odată ajunsă la un restaurant din zona “Eroilor”, Oana se uită cu jind în meniu, dar îşi alege doar o salată.

În timpul mesei, ne-a povestit despre cursurile ei de dans şi vedetele care vin să înveţe. Ernest şi Daniela Gyorfi sunt doi dintre cei mai conştiincioşi elevi ai ei. Dacă Ernest participă la cursuri împreună cu ceilalţi elevi, Daniela a ales să facă acest lucru în particular.

Vorbind despre capitolul imagine, bebeluşa ne-a spus că a fost afectată de zvonurile care au apărut la adresa ei în timp ce căuta fete pentru Ibiza.thumb_612_x_0_0-204046-redd “S-au vehiculat tot felul de poveşti. Nici nu ştii dacă să te amuzi sau să te enervezi. Unul dintre criteriile după care am făcut preselecţia a fost ca fetele să nu fie vulgare nici ca aspect, nici din punct de vedere comportamental. Acolo dansatoarele nu merg ‘la produs’ aşa cum au inventat unii. Cele care dansează acolo trebuie să dea ce e mai bun din ele, dar pe ringul de dans, nu în altă parte”, a spus frumoasa blondă.

Ora 19.30 Ne întoarcem în mare grabă acasă la bebeluşă, pentru că şi-a dat seama că a uitat CD-ul pe care are muzica pentru cursurile de dans. În 5 minute se întoarce, alergând fericită.

Ora 20.00 Reuşim să ajungem la fix la sala Lady Fit, în zona Unirii, iar Oana este bucuroasă pentru că se pare că este locul la care ţine cu tot dinadinsul să nu întârzie niciodată. “Consider că aceste cursuri reprezintă singurul lucru pe care îl fac doar pentru mine, nu ca să demonstrez ceva”. Cu un minut înainte să intre în sală îşi face apariţia şi Ernest, gata de dans.
thumb_612_x_0_0-204069-er1

Ora 20.40 După 40 de minute de dans, domnişoara profesoară este încă foarte energică şi are grijă ca fiecare cursant să facă mişcările corect. După cum ne spusese şi Oana mai devreme, Ernest încearcă din răsputeri sa ţină ritmul, dar sicronizarea îl depăşeşte total, fiind mereu pe pas greşit.4229-204101-la3


VIDEO / Intră aici pentru a o vedea pe Oana în timpul orelor de dans

“Ernest este foarte silitor, dar are o mare problemă la capitolul coordonare”, ne spune Oana zâmbind.4229-204099-l2

Ora 22.00 După ce îşi ia la revedere de la elevii săi, Oana merge acasă, dar nu ca să se odihnească ci ca să-şi continue munca la noul ei site.

thumb_612_x_0_4229-204092-fin

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

22 thoughts on “O zi din viata mea”

 1. Draga Oana
  Multumesc f. mult pentru aceasta postare. Am inceput ziua minunat. Respectuasa urari de bine si sanatate parintilor tai.

 2. Doamne, Oana, cata energie si vivacitate ai! Si tot timpul esti cu zambetul pe buze, cu toate ca poate ai si tu zile mai proaste, ca oricare dintre noi… Bravo! Felicitari!

 3. Draga Oana, nu am putut sa vin la filmari asta seara desi doream tare mult aceasta. De aceea, incerc sa compensez cu scrierea acestui comentariu. Toata ziua am citit din Libertatea interviurile cu tine si am extras toate fotografiile de acolo (te asigur ca nu le folosesc in nici un scop asa ca mi-am permis sa le ‘piratez’ pentru ca erau multe si la dimensiune mai mare). Am admirat si eu energia de care dai dovada. Cred ca odihna ‘adunata’ la Barcelona s-a dus. Am trait si eu alaturi de tine evenimentele din acea zi de luni si ma simt tare ‘daramat’. Si ma mai invitai la cursul de dans. Poate sa dorm putin acolo pe o banca. Glumesc, dar ceea ce este real este elanul tau mobilizator. Si acesta este un dar de la Dumnezeu tie de a transmite si celor din jur energie si buna dispozitie desi, asa cum se spune mai sus sexul frumos poate sa aiba si el momente grele sau suparari. Totul este ca tu sa nu ‘inchizi in tine’ aceste suparari, daca sunt, pentru ca este mai rau. Mai bine, bate pe cineva cand esti nervoasa si apoi poti sa zambesti din nou. Ma ofer daca este nevoie pentru rolul de sac de box.
  Bravo pentru tot ceea ce faci, cred ca spun asta a nu stiu cata oara cu riscul ca mai supar unele persoane, dar trebuie sa o fac.
  Multumesc inca odata pentru momentele frumoase pe care mi le-ai daruit (aici pot sa spun asta) mie si tuturor celorlalti care te urmaresc, Iti doresc succes si energie in continuare.
  Cu drag si respect, acelasi.

 4. Draga Oana
  Revin cu o corectie: filmarile la Cronica au loc maine seara nu cum am scris eu in comentul anterior.

 5. Confirmi inca o data ca esti un om cu capul pe umeri prin abordarea conflictului badea-huidu.

 6. Aoleu, mi-ai facut pofta de pufuleti. Si sunt aceeasi marca pe care si eu ii devorez,simpli fara E-uri sau alte ierbicide. Cred ca din categoria snackurilor sunt cei mai putin malefici. Dau si ceva calorii la nevoie. Dar… cat lapte poti sa bei… Stiu ce stiu colegii cand te intampina cu un polonic ca ala. 😀 Scuza-mi remarca nesimtita, dar cred ca CNA-uul ar trebui sa faca un spot special pentru tine, ‘Excesul de…”
  Serios acu, chiar poate dauna, mai devreme sau mai tarziu.
  In fotografie esti cu mami tau? Atunci am 2 remarci, asa mama asa fiica sau asa fiica asa mama. 😉

 7. Desi tu spui ca faci cursurile pentru tine, te asigur ca le faci si pentru noi, novicii in ale dansului. 🙂 O demonstreaza rabdarea pe care o ai de fiecare data cu stangaciile noastre.

 8. Draga Oana
  Am pus un comentariu despre interviul din ziarul Libertatea dar nu stiu daca l-am pus bine.

 9. nu prea sunt de accord cu titlu…”…care ştie să se bucure de lucrurile mărunte”…nu sunt chestii marunte deloc !!!!

 10. ca de exemplu “Playboy” ? Apropo Oana, sa sti ca daca te hotarasti sa te pozezi pentru o revista pentru barbati de fapt nu te desbraci pentru revista…ci pentru toti barbatii din tara/lumea/universu asta 🙂

 11. Oana oriunde te vad..pe orice site nu pot daca nu iti las un coment..te admir pt ceea ce esti si nu stiu cum poti avea atata energie .. e de mirare!! daca ai prefera sa-mi lasi un id de messenger sa mai vb .. nu tot prin comenturi ! oricum esti splendida ! bafta in continuare .. !

 12. cred ca esti printre putinii oameni care arata la fel de bine atat interior cat si la exterior, cand se trezesc si cand se duc noaptea la culcat 🙂

 13. Buna Oana!
  Sper sa poti citi acest comentariu in ciuda faptului ca eu abia acum am descoperit post-ul; citeam vechiul blog, dar de ceva timp nu mai am timp de net; dar sa lasam asta
  Vreau sa te felicit din inima in primul rand pentru faptul ca esti tu si pentru felul in care te dedicii activitatilor tale; esti un model pentru mine si te admir sincer; inca de acum catva ani as fi vrut sa iau cumva legatura cu tine, sa am aceasta onoare. Multumita netului o pot face, caci desi as veni cu drag la cursurile tale de dans mi-e teama ca nu o pot face; eu sunt din curtea de arges si nu as putea face naveta oricat mi-as dori; si eu iubesc muzica si dansul, le simt si tare mult mi-as dori sa pot lua lectii de la tine; ar fi un vis implinit. Mi-am dorit mereu sa pot face dans, mi-ar fi placut o cariera…dar acum constat cu regret ca e cam tarziu…la 26 de ani si cu toata pasiunea din lume nu cred ca pot recupera si sa devin dansatoare…… Sunt emotionata, parca te-as avea in fata ochilor 🙂 si nu stiu cum si ce sa spun mai intai :). Ca te admir, ca iubesc si eu muzica si ca mai tot timpul ma gandesc la cursurile tale cand aud o melodie ritmata, ca imi placi ca om si felul tau de a fi si cred sinceri ca cei care te cunosc sunt cu adevarat norocosi. te felicit inca o data pt tot ceea ce faci si pt ceea ce esti! esti minunata si iti multumesc pt ca iti faci timp si pt noi cei de departe; ne lasi sa facem parte din viata ta iar asta e un lucru mare;
  Nu vreau sa te plictisesc; :)) abia astept sa exersez si eu pasii pe care i-am vazut in videoclip si te-as ruga sa mai postezi `lectii` daca se poate;
  iti doresc multa sanatate si putere de munca si fie ca toate dorintele sa-ti fie implinite!

 14. Ar fi o idee ca voi doua, Bebelusele, impreuna cu Carcotasii sa va oferiti un mare spectacol, in 27 decembrie, la amiaza, la Sighet, cand se petrece fabulosul Alai din cadrul Festivalului Datinilor de Iarna. Ori sa ajungeti cumva in seara de Craciun in oricare sat din Maramures. Oamenii va iubesc si s-ar bucura sa va rasplateasca in felul lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *