Semnaleaza-ne greseli!

De cand mi-am luat in serios rolul de mama imi petrec, cum este si firesc, mai mult timp acasa.
Cum reusesc sa vad atatea lucruri interesante, dar si multe tampenii, imi dau seama cata materie prima avem sa consolidam o Cronicuta picanta. Este normal sa se comita cate o “infractiune” verbala sau chiar si un mic scandal penibil si regizat.
Ce imi doresc de la voi este ca, atunci cand depistati marsavia sa o semnalizati pe www.carcotasii.ro
Oferim la schimb impreuna cu Kiss Travel, vacante de vis!
Ramaneti pe frecvanta!

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

7 thoughts on “Semnaleaza-ne greseli!”

 1. Bravo copii, imi place noul aspect al website-ului: tine pasul cu ‘paginile’ serioase ale zilei. Se simtea nevoia improspatarii aspectului acestui site dupa o perioada lunga de intrerupere, acum, la sosirea primaverii.
  Succes in continuare.

  PS. Meseria de programator calculatoare nu poate fi ‘furata’ si sunt convins ca si voi ati invatat acest lucru ‘pe propria piele’. Tehnica si cunostiintele informatice se aduna la fiecare dintre cei ce lucreaza mai mult sau mai putin cu calculatorul, dupa cum doreste si participa la aceasta. Cei doi realizatori ai acestui site (nu stiu daca mai lucreaza si altii) participa nu numai cu stiinta dar si cu mult suflet si pasiune la informarea internautilor sau la sustinerea unor cauze ‘bune’. Este o buna forma de educare, de cultivare a generatiilor actuale, avand in vedere ca toti stam mai mult pe internet decat sa citim carti. BRAVO inca odata !!!!!!!

 2. E suberb daca reusesti sa stai mai mult pe acasa, singurul lucru pe care poti sa il regreti in viitor e ca nu ai petrecut suficient timp cu copiii. Spor si flori! Pa

 3. Vreau sa trimit si eu o balba din televiziune dar nu mai merge . Cum sa fac? Nu vreau sa ma inscriu la concurs pt Kiss Travel , stiu ca nu mai e valabil , doar sa va semnalez balba 🙂 .

 4. Dragi carcotasi
  Am auzit ieri la emisiune ca aveti probleme cu bila de pe ASE. Va scrie o fosta absolventa a academiei din 1965 , care a avut ghinionul ca n-a cazut bila. Si vad ca nici pana in prezent nu are de gand sa cada. La vremea noastra , si banuesc ca nu s-a schimbat legenda, se spunea ca atunci cand o fata mare va absolvi academia bila v-a cadea. dup[ cum vedeti ea sta mandra acolo unde este si nu cred ca va schimba legenda.
  Va ador si va urmaresc cu sfintenie saptamana de saptamana. Tine-ti-o tot asa . A.M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *