Vacanta

Bucuresti-ul este in sfarsit mai relaxat, trafic lejer si fara nervi, iar in plus cu pasajul Basarab parca am fi intr-o capitala cu adevarat europeana…Dar nu suntem!

Mai avem de lucrat, mai ales la caracter.

A inceput cu siguranta vacanta. Este pentru prima oara in ultimii 8 ani cand imi petrec lunile de vara in Bucuresti. In parcuri, pe alei, terase si la cateva teatre inca deschise este chiar placut sa mergi in aceasta perioada. Ma bucur de frumusetea acestui oras, desi nu m-am asteptat ca uneori este bine sa alegi Romania in locul Greciei…acum este cazul!

Important: Tavi zis Mistretul are un site proaspat, iesit de sub tiparul tastelor chiar in aceasta seara la ora 8.

Inca un carcotas pe frontul on-line…Bafta Tavi si rabdare cu blogarii!

http://www.mistretzu.ro/

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine…mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

14 thoughts on “Vacanta”

 1. http://www.4run.ro alearga, „ametit”, in jurul lacului Bolboci!

  O noua locatie de alergat in muntii Bucegi, a 10-a. Chiar daca nu reusiti sa duceti cei 15 kilometri alergand, cu pauze de mers, nu lungi, nu dese, puteti termina simtind racoroasa adiere a brizei traseul Inelul Bolboci avand cand pe stanga, cand pe dreapta, cel mai mare lac din Bucegi. Toate detaliile pe http://www.4run.ro/inelulbolboci.html. Locatia de alergat numarul 85.

 2. http://www.4run.ro a alergat la Costinesti

  Am mai adaugat o locatie de alergat langa Marea Neagra, plaja de la Costinesti. Nisipul era ud, marea era agitata, Soarele era sus pe cer. http://www.4run.ro a ajuns la 91 de locatii de alergat, dintre care 6 sunt lovite de briza racoroasa a marii: Costinesti, Constanta, Mangalia, Saturn, Jupiter si Neptun.

 3. Sarut mina,Oana.Ma bucur ca existi dindu-ne sansa de a ne lumina privirea si spiritul in peisajul cenusiu autohton.Iti dorim sa stai neclintita acolo sus pe culmile succesului.Forever,Agnetha Faltskog of Romania.Toate cele minunate,TIE.Cu admiratie,Johann

 4. Cred ca sunteti printre singurele persoane publice destul de tinere care ati ajuns sus datorita muncii. Sunteti un exemplu pt multi tineri si cred ca ar trebui undeva din umbra sa ne ghidati pasii. Multumesc

 5. pai fara agitatia si ingramadeala care ii de obicei in bucuresti in timpul anului, cred si eu ca ii mai placut in timpul verii cand oamenii sunt plecati in concediu! asa si eu as vrea sa stau in Bucuresti 🙂

 6. Buna Oana stiu ca acest comentariu nu are nicio legatura cu vacanta ta .
  Eu sunt o fosta eleva de a ta de la balet atat am vrut sa stii , si saluto pe fetita ta din partea mea pupici , Raluca !

 7. ne mai lasi te rugam cu Spania ta plina de drogati si homosexuali? Te rugam din suflet, ca ne-am saturat !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *