Concurenta la “Dansez pentru tine”

Informatiile sunt luate de pe site-ul http://www.gandul.info/magazin/oana-ionita-intra-in-competitia-visurilor-in-noul-sezon-al-emisiunii-dansez-pentru-tine-de-la-protv-10084369

“În această toamnă, Oana Ioniţă are posibilitatea de a împlini visul cuiva la “Dansez pentru tine”, emisiune care va începe din această toamnă la ProTv, dar şi de a-şi îndeplini propriul vis. “’Dansez pentru tine’ este o emisiune cu prestigiu, pe care l-a câştigat de-a lungul celor 12 ediţii. Recunosc ca întotdeauna mi-am dorit să particip la acest show pentru a trăi în această experienţă unica emoţia concursului”, spune Oana Ioniţă, care a precizat că de-abia aşteaptă să urce pe ringul visurilor pentru a schimba în bine destinul unui om greu încercat de soartă, dar şi pentru a se lăsa sedusă de magia dansului.

Tocmai pentru că de la vârsta de 4 ani când a început să ia lecţii de balet viaţa ei s-a împletit armonios în paşi de dans, Oana ştie că se aşteapta foarte mult de la ea. “Probabil publicul are deja aşteptări mari în ceea ce priveşte profesionalismul meu. Mi-aş dori să nu-i dezamăgesc, dar nu mi-e teamă de asta. Ştiu că dacă voi greşi în faţa lor, voi mai avea ocazia să demonstrez că a fost o întâmplare. Mi-e teamă în schimb să nu pot duce la împlinire un vis al unui om care, încă de când îmi va vedea numele ca parteneră, îşi va pune toate speranţele în mine şi în reuşită” spune cu emoţie şi sinceritate Oana despre temerile ei.

Chiar dacă nu a început încă repetiţiile pentru “Dansez pentru tine” Oana ar fi tentată să spună că se pregăteşte pentru această emisiune dintotdeauna. “Aş putea zice că mă pregatesc încă de la 4 ani, dar n-o zic. De când am deschis sala de dans îmi petrec 6 ore pe zi dansând, predând şi învăţând cât mai mult posibil despre dans şi despre mine. Nu am început repetiţiile pentru emisiune, dar am intrat în cantonament. Este greu de spus dacă sunt pregatită fizic să intru în această competiţie, deoarece nu ştiu încă ce mă aşteaptă. Mi-am propus să reîncep studiile de balet clasic pentru că îmi oferă siguranţă în mişcări, flexibilitate, stabilitate şi o condiţie fizică foarte bună,” dezvăluie Oana planurile sale imediate.

Oana consideră că punctul ei forte este D.A.N.S.-ul însuşi pe care l-ar traduce prin felul său de-a fi: dinamică, ambiţioasă, naturală şi spontană.

Oana îşi doreşte să poată pune în practică la show-ul “Dansez pentru tine”, care va începe din această toamnă la ProTv, toată experienţa acumulată pe scena Operei Române, dar şi pe cea de zi cu zi de la sala sa de dans unde ţelul ei este să fie “un model pentru copiii care încă mai cred în vise”.”

Sper sa primesc din partea voastra toata sustinerea. Va pup si va imbratisez cu drag!

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

6 thoughts on “Concurenta la “Dansez pentru tine””

 1. Draga Oana, nu te necajesc mult.
  Tin sa te felicit pentru ca te-ai hotarat la o asa incercare. Am incredere mare in talentul tau la dans iar daca Doamne fereste se v-a produce o neplacere, aceasta v-a fi din …cu totul alte considerente, independente de voi doi. BAFTA MULTA!!!!! Cineva, sigur nu are sa piarda nici o emisiune cu tine (altcineva decat mama ta, desigur).
  FB

 2. Frumusete si candoare,dans profesionist la Dansez.Te lasa sa si vorbesti? Ca la cronica in ultima perioada nu te mai inghiteau si nu te lasau nici sa dansezi…?!
  Sper sa fie ceva frumos pentru tine si sa iti dea satisfactie.
  Ai scapat de Huidu,ai scapat de remarci gen: a batrana…!
  Gainusa nu mai face fete fete cand te vede,adio si n-am cuvinte ,pa si pusi sa le spui fostilor,care au ramas pe acelasi disc de vinyl zgariat : gogaie,gogaie…gogaie…La revedere blazatilor si ramolitilor !!
  Buna Ziua noua Oana !

 3. Rara frecventa cu care pui articole pe site.Eu ti-am scris cateva commenturi,de ajuns au ajuns e treaba automata,dar de raspuns nu mi-ai raspuns.Si nu e o scuza ca ai program incarcat,ca filmezi ,ca esti ocupata cu fetita,cu aerobicul si cu cele 5-6 prietene in varsta pe care le ai de cativa ani,cu noptile pierdute prin discoteci la un pahar.
  Eu am 40 de ani si nu merg in baruri si discoteci,nu beau alcool si nu fumez .
  Se pare ca retii numai ce te avantajeaza si iti aduce profit,Sa raspunzi la commenturi nu,cu anii s-au rarit si cei care iti scriau..Te-am visat intr-o noapte cu prietenele tale in varsta cu care ai aparut si pe plaja cum va confesati si radeati ,barfeati in dormitor.Paranormal activity,eu sunt !

 4. Sunt convins ca va fi un show de zile mari si tot ce imi doresc este sa ai aceiasi forma si entuziasm pe care il ai in fiecare zi la sala.

 5. Hi!
  Sunt mai tanara putin decat tine, dar culmea nici eu nu frecventez discotecile, nu fumez si nici nu beau alcool.
  Am lasat blogul si m-am apucat de site si de facebook, stii si tu cum sta treaba cu moda, lucrurile se schimba!
  Bine ca mi-ai atras atentia, o sa revin la vechia mea pasiune mai des.
  Numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *