Dansul din noaptea cea mare…

Dansul mirilor a fost si va fi cel mai reprezentativ moment de dans din viata celor care hotarasc sa-si uneasca destinele. Nu este usor pentru ca unii dintre noi intra in contact cu dansul prima oara. Nu stii la ce sa te astepti, nu stii daca este greu sau usor, un lucru este clar: nu este ceea ce pare la televizor!

Sorana si Oana ne ajuta sa patrundem in aceasta lume minunata a dansului cu ajutorul unor pasi simpli, cu energie si apoi teatralitate. Este important sa stim ca atunci cand suntem in fata masei de privitori din noaptea cea mare, pe langa concentrare si cunoasterea amanuntita a miscarilor sa fim implicati in transmiterea mesajului emotional.

Recunosc ca inceputul este greu si fiecare pereche vine la prima sedinta cu acelasi mesaj: “sa fie simplu!”

Am mai jos un exemplu, pentru cei care isi doresc ca valsul lor sa fie un dans surprinzator. Nu i-a pregatit Oana, altfel mireasa ar fi stat mai dreapta si ar fi intins genunchii…:) Bine recunoastem: sunt geniali!

Vizionare placuta!

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

2 thoughts on “Dansul din noaptea cea mare…”

  1. Dansul acesta nu pare deloc uşor pentru cei care intră în contact cu dansul pentru prima oara. Dar nici să te rezumi la “standard” nu prea merge, pentru că mulţi apelează la această soluţie. Căi de mijloc nu prea există, aşa că, trebuie în aceste situaţii să apelezi la un profesionist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *