Michael, this is it!

Stirea mortii lui Michael Jackson, a zguduit intreaga planeta, muzicieni, fani, dansatori, cei care au crescut odata cu el sau cei tineri, care acum intra in contact cu lumea magica pe care a lasat-o in urma, ii aduc un ultim omagiu.
El a fost un autodidact, un Creator, un exemplu pe care multi il urmam. A dechis porti si a dat Speranta, ne-a aratat ca putem participa cu totii la crearea unei lumi mai bune, mai frumoase si plina de iubire.
Mi-as fi dorit sa lucrez pentru el, sau macar sa-l fi vazut la acel ultim concert, care din nefericire nu o sa se tine niciodata.
Pentru mine ca si pentru multi dintre noi, inseamna o mare pierdere.
Aseara in Amnesia, petrecerea i-a fost inchinata si sute de oameni, au dansat si au cantat cu o urma de amaraciune in suflet. Cei care au venit din toata lumea, au pregatit momente speciale. A fost un reciatal de amploare cu momente preluate din spectacolele regelui. Clienti, angajati, toti cei care am fost asera prezenti, stim ca nimeni nu va ma fi ca El.
He was dancing for us all his life,now…
…Let’s dance for him!

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

8 thoughts on “Michael, this is it!”

  1. Mi-au dat lacrimile. 🙂 Chiar a fost special. Si unora ne lipseste atat de mult… 🙁

  2. Buna. Cuvintele tale se vede ca sunt simtite si spuse din suflet, apreciez ce ai spus si sunt de acord. Iti multumesc cu aceasta ocazie si pentru ca ai acceptat cumva propunerea mea dintr-un mesaj de a scria cateva cuvinte despre ce a insemnat pentru tine Michael, probabil ca scriai si fara sa trimit eu mesaj, dar oricum este foarte frumos ce ai scris. In ultima saptamana am trait clipe foarte triste legate de moartea lui Michael Jackson, cred ca am pierdut un geniu, pentru ca acest fenomen este irepetabil si din pacate nu a fost apreciat la adevarata lui valoarea. Este omul care a reusit sa cuprinda 3 generatii si mai mult ca sigur si urmatoarea generatia va dansa pe muzica lui. Este omul care a inventat un stil absolut genial in dans, care a inventat o vestimentatie speciala si care ne-a adus clipe unice. Este persoana care urca pe scene pentru a atinge perfectiunea in dans si in interpretare muzicala….si a si reusit sa fie perfect, acolo de unde tinea la degetul mic stadioane pline. Am fost la unul dintre concertele din Romania, desi eram destul de mic si nu stateam chiar asa aproape de scena am ramas cu imagini memorabile pentru ca Michael consider ca si-a pus amprenta in viata noastra si nu vom inceta sa ne plictisam de el niciodata. Acest om a reusit sa impuna standarde noi atat in muzica, dar si in materie de videoclipuri, pentru ca a fost un regizor, actor, dansator, interpret senzational……o minune pentru noi toti. Probabil ca sunt multe de spus, atat am dorit sa mai adaug si eu…multumesc… Eddie

  3. Sa incep, lipsit de ipocrizie, cu ceea ce e normal. Nu am dat play cu manuta mea niciodata la vreo melodie a lui Michael. Insa nu ii contest deloc calitatea si meritul titulaturii de Megastar; Absolut deloc! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Felicitari pentru blog! Insa am o observatie de facut. Se repeta greseala in doua cuvinte, semn ca nu e doar o greseala involuntara, facuta in graba. De aceea ma simt nevoit sa te corectez. "Creeator", respectiv "creearea" se scriu fara grupul de litere "ee". Atat aveam de obiectat, luand drept greseli involuntare termenii "reciatal" si "asera".

  4. Ce frumos, ai corectat! Oare de ce nu mi-ai postat mesajul in care eu te corectam pe tine? Hmm, oare nu ti-a convenit? Trist! E nasol cum stai tu si alegi comentariile care iti convin si doar alea le postezi… eu urmaream blogul tau, imi placea de tine, insa falsitatea de care ai dat acum dovada, ascunzandu-te, ma face sa-mi pierd increderea in tine, in vorbele tale frumoase. Pacat, imi placea blogul tau, dar de azi nu-l voi mai frecventa. Asa ca… have a nice life!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *