Miscarea – Let’s Dance

Din toamna, mai exact dupa 15 septembrie in zona Drumul Taberei, mai exact Cartierul Brancusi se  initia “Miscarea Let’s Dance”!

Mai exact se va deschide o sala de dans, aerobic, pilates, tae-bo, cursuri de balet pentru copii si multe surprize, pentru toate varstele si toate corpurile.

Daca nu am fost suficient de exacta o sa revin cu detalii…

www.danceplanet.ro

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

9 thoughts on “Miscarea – Let’s Dance”

 1. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

 2. Buna Oana,
  Te rog frumos cand ai timp sa mai dai niste amanunte despre noua locatie de sport din Militari – sunt interesata. Multumesc.

 3. Drumul Taberei, Valea Doftanei nr.113, Cartierul Brancusi.
  Este un spatiu amplu, modern si utilat. Eu voi preda cursurile de dans si cardio-house. Pentru sedintele de Pilates si Tonifiere, Monica este responsabila pentru “torturarea” prin sport a celor care vor sa arate bine.
  Cursurile incep de la 15 septembrie.

 4. Multumesc foarte mult pentru amanunte.
  Succes amandurora si sper sa ne vedem la ora de sport 🙂
  cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *