Muncesc, cred eu cu spor!

Sunt inca la inceput si probabil de aceea imi este atat de greu…offff!!!!

Pe langa toata birocratia, invat sa ma educ si sa-mi ordonez activitatile. Artista, artista…dar trebuie sa fim si un pic matematici, pentru ca toate cursurile sa fie predate metodic. Nu numai hartiile sunt al naibii de greu de ordonat, atunci cand mintea iti sta numai la combinatii de pasi de baza!

Oricum saptamana asta, pe langa cursurile de Balet, Dance Hall, Hip-Hop, Funky, Cardio-House, pe care le tin eu introducem cursul de BOLLYWOOD.

Mircea va incepe tot de saptamana aceasta cursurile de STREETDANCE pentru adolescenti (10-18 ani). Asadar in fiecare miercuri de la orele 19:00 ne distram in ritmul strazii! 

Faceti cunostinta cu Mircea pe www.danceplanet.ro este un nume de referinta in StreetDance-ul romanesc.

 

 

 

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

6 thoughts on “Muncesc, cred eu cu spor!”

  1. Succes mult Oana! Te admir pentru modul tau de a fi, pentru vointa de a face totul cum trebuie.

  2. Buna ziua Serban…poate cineva candva iti va arata si mesajele fanilor adevarati! N-am stiut alta cale, alta metoda sa iti transmit sa fii tare in aceste momente. Condoleante familiilor celor 3 decedati dar tie iti dorim multaaa putere sa treci peste acest lucru. Noi toti cei carora ne inseninai ziua cu felul tau de a fi si de a face radio si tv…noi toti cei care am stiut sa apreciem omul Serban Huidu iti dorim din suflet sa fii tare, sa fii puternic pentru familia ta, pentru copilasii tai care merita sa aiba tatal langa ei…Noi toti cei care am crezut mereu in tine te asteptam sa revii sa ne inseninezi zilele atunci cand o sa consideri tu de cuviinta. Iar pentru toti cei se grabesc sa arunce cu pietre….luati o pauza domnilor si doamnelor, tineti un moment de reculegere pt cei morti si unul de reflectie asupra propriei dvs prostii si nesimtiri! OMUL SERBAN HUIDU, TATAL SERBAN HUIDU , NU AVEAM CUM EVERRRRRR SA OMOARE OAMENI ; OMUL ASTA NU ARE DRAM DE RAUTATE IN SUFLET, NU AVEA CUM SA FACA RAU…opriti atacurile astea de nimic! Multa putere Serban….noi suntem aici. Monica Vede

  3. buna oana!ma bucur ca ai un blog prin care poti sa comunici cu cei care te admira!tine-o tot asa dar scrie mai des pe blog!

  4. oana,as vrea sa iti mai transmit si ca imi pare foarte rau pt colegul tau serban si de-abia astept sa se termine aceasta noua situatie in care el se gaseste acum si desigur,sper sa incepeti cat mai curand emisiunea!!!te rog da-mi un raspuns,mi-ai face o mare bucurie daca mi-ai da un reply!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *