“Profa la pici!”

Oana Ioniţă, “bebeluşa” devenită, mai nou, “cârcotaşă” la Prima TV, şi-a deschis, recent, o sală în Bucureşti, unde predă tainele dansului unor copii. 25 de mici balerine şi balerini, cu vârste cuprinse între 3 şi 12 ani, vin aici de câteva ori pe săptămână.

“Această sală e cea mai mare realizare a mea”, spune Oana, care susţine că nu a deschis afacerea exclusiv pentru copii, însă aceştia sunt principalii ei “clienţi”. “Am multe fetiţe extrem de talentate, însă trei dintre acestea, dacă se vor ţine de treabă, au şanse să ajungă pe marile scene ale lumii”, spune bebeluşa.

“Copiii adoră mişcarea, dar şi competiţia. Dansul, pentru ei, înseamnă multă distracţie, dar fără a conştientiza prea tare, înseamnă îmbunătăţirea sistemului cardiovascular, a musculaturii, cât şi a activităţii cerebrale”, susţine vedeta. Un abonament la sala Oanei costă 100 de lei pe lună, pentru copii, şi 150 de lei, pentru adulţi.

 http://www.libertatea.ro/detalii/articol/Profa-la-pici-368909.html

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

2 thoughts on ““Profa la pici!””

  1. Bravo Oana!!! Ma bucur nespus ca lucrezi cu cei mici. Iata ca ai devenit si profa (nu de matematica) si poti sa impartasesti din experienta ta (talentul tau, din pacate, nu poate fi trasmis ci fiecare il are asa cum l-a inzestrat Dumnezeu) tinerei generatii care poate fi modelata mai usor. Cred ca o vezi pe Isabel in fiecare din ingerasii din sala, nu este asa? Nu mai este mult pana cand o sa fie si ea prezenta in formatia de balet. Lucrez cu copii la mate din 1971 (dar cu cate unul numai) si ma bucur de de fiecare succes sau progres al fiecaruia. Imi inchipui ce bucurie poti sa ai cand vezi rezultatele muncii tale la o echipa intreaga. Faci un lucru extraordinar!

  2. Foarte tare Oana…iti sta bine impreuna cu copilasii…continua tot asa! Eu te cunosc mai putin, locuiesc afara din Ro dar de fiecare data cand veneam in Ro, citeam despre tine si te si vedeam la cronica! Esti tare dulce si ma bucur ca ai un blog. Daca vreodata vrei sa poposesti si pe blogul meu de bucatarie (exclusiv) italiana, mi-ar face mare placere!
    O seara buna iti doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *