Program Dance Planet

De astazi la Dance Planet deschiem programul de Rebound de la orele 20:00 cu Monica in sala Fit Studio.

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine…mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

2 thoughts on “Program Dance Planet”

 1. Nemaipomenit! Imi place.As veni si eu ,pentru ca la o inaltime de 1,72 m am 107 kg,in curand 40 de ani pe 16 februarie.Dar deocamdata fac gimnastica pe cont propriu in jurul parcului.Din cand in cand mai trag de aparatele de fitness din parcul Obor,acum sunt -16 grade si nu prea imi convine.
  Sti ce as putea face ca sa ma mentin in jurul a 100 kg ,dar cu un organism tonifiat?
  Am vazut in reviste de bodybuilding culturisti cu peste 100 de kg dar cu abdomenele plate.Arnold in momentele lui de glorie avea 115 kg dar cu abdomenul plat si plin de muschi,cam asa ceva as vrea si eu,nu neaparat sa slabesc ,dar sa fiu in forma.
  Ce parere ai doamna profesoara ?
  Asa ,in linii mari imi poti recomanda niste miscari(eu am gantere de 10kg si extensor ) pentru un abdomen plat si o dieta ,te rog.
  Iti cer parerea tocmai pentru ca nu o sa te uit niciodata aparitiile la Cronica sunt insasi nativitatea ,zambetul,vioiciunea si dansul intruchipate de tine.
  Am declarat si anterior ,te iubesc foarte mult !
  Si poate cu ocazia asta deschizi pentru toata lumea o portita ,dai la o parte o perdea,despre ce exercitii fizice sa execute,ce diete sa foloseasca ,daca nu neaparat pentru slabit,pentru tonifiere !
  Unii poate nu sunt dispusi sa renunte de ex. la maioneza,sau la dulciuri…dar nici nu vor sa apara cu burta …!
  Hai ,te rog eu …!
  Ma gandeam nu numai la mine,citind alte ziare am vazut o alta Oana,Oana Lis cum de la 55 kg a ajuns cu pofta de mancare la 100 de kg si se lauda !?
  Sau alte modele care de la dive au ajuns umflate din cauza ca frigiderul e prea aproape…
  Te rog eu descrie intr-o postare noua ce execitii fizice si ce diete ar fi necesare pentru un corp sanatos si tonifiat!
  Te Iubesc !

 2. Imi pare rau ca m-am caznit sa-ti raspund asa tarziu, insa ar trebui sa scriu un raspuns foarte complex la curiozitatea ta. M-am gandit si o sa scriu un articol zilele astea referitor la viata echilibrata pe care trebuie sa o avem. Daca nu ai rabdare citeste niste articole anterioare sau interviuri ca mai spun cate ceva pe ici-colo.
  Salutari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *