Sala Dance Planet

In ultimul timp m-am implicat atat de tare in acest proiect, incat am lasat balta investitia mea sentimentala- Blogul meu, dar am facut-o pentru o cauza nobila!

Aceasta vara am participat la cateva workshop-uri internatinale de dans si sport, pentru ca imi dau seama ca avem mare nevoie de a ma reorienta catre miscare.

Dansul este o forma frumoasa prin care corpul se tonifica si  modeleaza armonios. Important este ca incepe accesarea unor informatii ale creerului. O  latura pe care noi, in general romanii o evitam. Alegerea dintre o bere sau o ora de miscare este simpla, nu !?!

Imi doresc sa promovez dansul in activitatea oamenilor deschisi catre miscare, sport sau care isi doresc sa redescopere o latura frumoasa si dinamica a vietii.

Avem nevoie sa ne canalizam energiile nu numai spre activitati statice, ci catre lucrul cu noi insine. Noi suntem cea mai importanta investitie, de care trebuie sa avem mare grija. Efertul trebuie sa fie constant, coordonat si insusit, astfel incat sa nu ne fie rusine sa recunoastem ca suntem la inceput, ci doar sa avem rabdare cu noi. Rezultatele apar si reprezinta cu castig imens in lupta cu noi insine.

Copiii nostrii insemna totul si daca vrem sa-i ghidam bine in viata, trebuie sa realizam ca au nevoie nu numai de calculator, ci si de jocuri, activitati fizice ce le deschid porti spre autocunoastere, optimism si forta atat fizica cat si mentala.

Copiii adora miscare, dar si competitia. Dansul pentru ei inseamna multa distractie, dar fara a constientiza prea tare, inseamna inbunatatirea sistemului cardio-vascular,  a musculaturii, cat si a activitatii cerebrale. Este de asemenea important in: buna dezvoltare a corpului, coordonarea miscarilor si imbunatatirea tonusului.

Pana acum numai de bine, rau este ca o sa va faceti vecinii invidiosi! Hahaha!

Programul se va desfasura de luni pana vineri, dimeneata si seara, urmand ca sambata sa avem ore doar dimineata.

Cursurile pe care le voi tine eu sunt: Dans Mix, Streetdance, Funky, Voguing, Latino Style si mai ales Cardio House care este o noua tehnica de lucru. Este un produs propriu in urma contactului cu SDK EUROPE. Este o forma complexa, dinamica, si foarte muzicala de miscare. O sa revin cu amanunte despre acest stil

Monica va preda: Pilates, Aerobic, Tae-Bo si Body Tone.

Copiii care vor veni la cursurile de dans pot lucra in pararel cu parintii.

Preturi si program gasiti pe www.danceplanet.ro

De retinut!

Pana la data inceperii cursurilor beneficiati de o reducere de 50% din valoarea abonamentelor lunare.

Va astept si…

Let’s dance!

 

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine…mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

4 thoughts on “Sala Dance Planet”

 1. Salut,

  Ne face placere sa te invitam sa te inscrii in revista blogurilor pe http://www.allblogs.ro .

  Beneficiezi de promovare gratuita a blogului prin inscrierea in http://www.allblogs.ro, care are un numar mare de indexari, impartite pe categorii, ajuta la cresterea popularitatii web a blogului in algoritmii de calcul al motoarelor de cautare. Blogul devine mai popular prin afisarea de linkuri catre acesta, afisarile atragand vizitatori targhetati.
  Cu cat exista mai multe linkuri catre un web site, cu atat importanta web siteului este mai mare in “opinia” motoarelor de cautare.

  Numai bine,
  echipa allblogs.ro

 2. Imi place dansul si miscarea in general. Felicitari pentru activitatea ta din ultima perioada! Sper sa reiau si eu cursurile de dans cat mai curand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *