Salsa!

Iar dans…! o sa ziceti…!… nu! de data asta e ceva special.
Cunoscutul dansator de salsa si cel care s-a facut remarcat prin descoperirea unui nou stil de salsa, dezvoltat si practicat in intreaga lume, Salsa L.A., Luis Vasquez, a venit in Romania.
Ne cunoastem de anul trecut, de la un workshop organizat de trupa Mandinga si pentru ca am pastrat legatura, am zis sa nu scap ocazia de a merge joi seara(seara dansatorilor profesionisti de salsa), pentru a-l face un dans pe d-ul Vasquez. Asadar, dupa ce l-am luat de la aeroport pe prietenul meu si i-am prezentat bunatatea de mancare romaneasca de la Carul cu Bere, a trebuit sa ne punem pe dansat.
In discoteca Salsa For You, am fost primiti cu alai pentru ca nimeni nu stia ca vestitul Vasquez va fi prezent pe ringul de dans in acea seara.
Eu nu pot sa ma laud cu o experienta vasta in acest stil de dans, dar cand vine vorba sa fi condusa de un profesionist, oricine poate sa danseze salsa. Am avut si sustinatori, gasca de cursanti de la sala de dans unde predau, pot sa-i numesc prieteni pentru ca dansam impreuna de ceva timp si am avut parte toti de o seara minunata, chiar daca ei au preferat doar sa admire.
Ce am invatat de la Luis, este ca daca ai incredere ca poti trece peste barierele in exprimare, fristrari, mecanisme rigide…bla,bla.bla si vi cu sufletul deschis, atunci poti invata sa dansezi cu adevarat.

Asa ca let’s dance!

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

6 thoughts on “Salsa!”

  1. Alegea Carului cu Bere mi se pare una foarte inspirata.
    Ce mi se pare ciudat este faptul ca tu, o dansatoare foarte buna, spui de ce iti trebuie ca sa inveti sa dansezi cu adevarat de parca asta ai fi facut joi seara…Oricum, mult succes in continuare…

  2. Salut Oana…am si eu o mare rugaminte…imi poti raspunde si mie la cateva intrebari pentru un interviu? Nu stiu daca e ok sa imi dau datele aici asa ca mai bine astept un raspuns. Ms mult
    Daniel

  3. am 16 ani si nu am mai vazut asa frumusete,poate ca deaia numai la tine ma gandesc

  4. Buna oana sunt baiatul care ti-a dat cartea, CRISTOFOR MAGUL DIN CARPATI pe 10 mai in parcul izvor.Eram curios daca ai citit cartea si daca da cum ti sa parut.As dori sa vorbim despre, o planeta ce pare ca a uitat sa iubeasca cu adevarat.Desigur daca nu te deranjez… Pe mine ma poti gasi la nr. de tel.0730167493, sau pe blog la adresa,www.armadaa.blogspot.com, sau la adresa de email;adrian_alexander60@yahoo.com. Ma rog, mai am de lucrat la blog da sper sa il termin. Iti urez o vacanta in care sa fi fericita, si nu uita; ''UN ZAMBET ESTE O FEREASTRA CATRE SUFLET, RASUL ESTE USA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *