Workshop de dans

Atitudinile si miscarile ce definesc atractia sau ideea de frumusete s-au schimbat drastic in ultimul secol.
Body Icon urmareste acele tendinte ale corpului, definite prin pasi, pozitii sau miscari, asociate arhetipurilor de frumusete.
Un curs despre un corp perfect, mai mult stiintific, mai putin natural.
Body Icon reprezinta un curs despre puterea si impactul pe care o poate avea miscarea in dans, pentru a face dintr-un corp o forma armonioasa. Inbinarea elementelor dintr-o coregrafie, a pauzelor si chiar a dinamicii transmit un mesaj al corpului foarte bine definit, atunci cand el este si bine insusit. Daca noi ne simtim frumosi, increzatori, puternici, vom transmite aceasta idee cu ajutorul miscarii. Asa cum mesajul porneste din interior spre exterior, asa ne putem obliga prin terapia coregrafiei sa ne insusim un limbaj care initial porneste din exterior si pe care il constientizam spre eul interior.
Cursul combina elemente din dansurile sociale contemporane care folosesc corpul ca pe o unealta in a evidentia frumusetea si sexualitatea. Vom studia rand pe rand stilurile: Voguing, Wacking, si mai apoi combinatii din LA Style, Latino Style, House si Disco. Ne vom bucura pe ritmuri comerciale de miscari teatrale ample si puternice, ne vom inbunatatii coordonarea intersegmentara si vom invata relationarea dintre minte si corp, timp in care involuntar vom lucra in cadrul aceluiasi curs, un antrenament cardio-vascular pe grupe musculare.
Asadar, un curs despre ce se poarta in materie de dans, cum sa fim frumosi si sa ne bucuram e noi.

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *