Acasa

Buna, dragilor si La Multi Ani!

In ciuda incidentelor din ultima perioada ma bucur ca sunt acasa.

Viata trebuie traita si cu inceperea unui nou an se deschide un alt capitol din viata noastra. Eu cred ca vom avea parte de un an al schimbarilor si nu al unui sfarsit. Schimbare care trebuie inceputa din interior, ca energia pe care o degajam sa se transforme in puritate, pozitivism si frumos.

De multe ori nu stim sa comunicam si sa ne facem intelesi, mi s-a intamplat si mie. Poate daca am gandi mai bine inainte de a actiona, am da randament si cu siguranta am face printr-o metoda echilibrata. Nu este o solutie sa vandalizam, sa urlam si distrugem, putem schimba multe daca stim cum sa o facem.

Asadar va doresc un an linistit si frumos!

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

8 thoughts on “Acasa”

 1. Multumim la fel Oana! Si asa e, comunicarea este esentiala in rezolvarea problemelor, dar si buna intentie si o gandire mai concreta!

 2. ce te bagi tu sa comentezi tie frica ca ti se vandalizeaza sala de dans si ramai fara paine

 3. Eu abia astept, sa încingem niște hore,sa se elibereze de supărari si probleme toata lumea stresata de a noastra guvernare. In legatura cu painea, stai linistit, sala de dans este o pasiune mai veche, din pacate nu este o afacere profitabila buzunarului ci doar mintii si trupului.
  Te astept la sala pentru un Bolywood, ce zici? Dupa aia ai timp sa ajungi si in Piata Universitatii.

 4. o sala de dans prin spania era buna si profitabila cu dansu nostru traditional in program sa invete si strainii, acuma daca te gandesti sa folosesti ideea sper ca nu uiti sa-mi dai comisionu,in piata vroiam sa vin sa dansez cu jandarmii pe un ring de foc

 5. Multumim draga Oana pentru urarile de un an linistit si frumos,cat despre un al schimbarilor nu al sfarsitului,sunt de acord cu tine.In rest numai de bine si impliniri.

 6. Bună ziua
  Mă iertați că vă deranjez, vin cu rugamintea la d-voastră să ne sprijiniti cu un logo campania umanitară ”Să fim oameni…”( http://safimoameni.blogspot.com/) Dorind din această campanie să ajutam cât mai mulți copii.Aștept răspunsul d-voastră la pagina de e-mail safimoameni@yahoo.com.Vă rog să-mi trimiteți și link-ul blogului d-voastră
  Vă mulțumesc frumos!
  Împreună putem schimba vieții!
  Campanie initiata de site-ul Pantocrator.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *