Am dat in mintea copiilor!

Articol preluat din PRO TV Magazin:

“De când a deschis porţile sălii de dans, Oana Ioniţă, Cârcotaşa de la Prima TV, se bucură de faptul că, pe lângă cursanţii adulţi pe care îi are, tot mai mulţi copii îi trec pragul, vrăjiţi de frumuseţea dansului.”

“Avem deja 50 de copii care vin frecvent să înveţe stiluri noi de dans. In luna decembrie, am organizat un eveniment special pentru micuţii învăţăcei, un spectacol în care copiii au jucat rolurile principale. Tot atunci am primit şi primele propuneri de a organiza un mic program artistic pentru copii. Astfel au luat naştere petrecerile “Kids Planet”, spune Oana.

Bebelusa Oana Ionita“Pentru evenimente speciale din viaţa celor mici, am pregătit 3 ore interactive de dans, karaoke, jocuri şi concursuri. Impreună cu Monica şi Sorana, colegele mele de la sală, jocul prinde culoare şi de fiecare dată le pregătim copiilor surprize inedite, însoţite de muzică, dans şi bună dispoziţie”, a mai spus fosta bebeluşă de la “Cronica Cârcotaşilor”.

Cei interesaţI să organizeze petreceri aniversare pentru copii pot accesa site-ul www.danceplanet.ro

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

2 thoughts on “Am dat in mintea copiilor!”

  1. Este minunat sa te ocupi de copii. Fiecare succes in pregatirea lor iti aduce o satisfactie greu de egalat de alte realizari. Oana, te revezi printre ei, la varsta lor ? Merita efortul mare pe care banui ca il faci, dupa programul si numarul cursantilor pe care vad ca ii ai.
    Mult succes si realizari pe masura si in continuare !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *