Apropo…

Din cauza programului incarcat, intre evenimente, cursuri, repetitii si filmari nu am putut sa ma delectez cu emisiunile interesante de pe la noi. Da! se fac emisiuni educative, culturale, unde se reda o realitate pozitiva. Depinde ce cauti !

Urmaresc de putin timp ce-i drept (de cand stau acasa cu bebe), emisiunea lui Andi Moisescu. Un format bine structurat de analiza a retetelor banale care media ni le serveste zilnic. De la reclame, scandaluri, pana la monoloagele simple ale unor oameni subiectivi, Andi da un ritm invaluit de subtilitati, unui text bine introdus pe fiecare moment.

D-ul Andi – un carcotas fruntas, spiritual, stie sa atace fara sa jigneasca, asa cum a facut-o si la “Romanii au talent” unde a avut pareri obiective. Il admir pentru ca este un adevarat om de televiziune, elegant in exprimare, modest, onest si echilibrat.

Like!!!

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine…mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

7 thoughts on “Apropo…”

  1. Intr-adevar este o specie de emisiuni pe cale de disparitie. Daca ar disparea cronica si apropo tv (doamne fereste), am ramane cu fundul gol in bataia vantului mediatic.

  2. Ma bucur ca il apreciezi pe Andi, i se potriveste descrierea pe care i-ai facut-o.
    Mie mi-a placut si Adi Despot la Megastar, dar poate Adi e un pic mai calculat/premeditat decat Andi.
    Numai bine!

  3. Si mie imi place Andi foarte mult…Umorul lui este subtil si spiritual. Imi place mult si ideea cu tricourile cu mesaj :). Recunosc…sunt dintre cei care asigura raiting emisiunii lui inca de la inceputuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *