Astazi seara nu ratati “Cireasa de pe tort”

Cand am primit invitatia culinara de la emisiunea “Cireasa de pe tort”, m-am bucurat ca pot sa-mi arata in sfarsit veleitatile de bucatareasa amatoare. Chiar daca Horia Varlan nu mai poate fi surprins cu nimic, mai ales dupa marele experiment al lui Stoian, eu am incercat sa reechilibrez balanta cu un meniu comestibil…

Ce a iesit puteti vedea in seara asta numai la Prima Tv, incepand cu orele 19:30.

http://cireasa.primatv.ro/stiri/Oana_Ionita_aduce_balerine_la-376.html

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine…mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

2 thoughts on “Astazi seara nu ratati “Cireasa de pe tort””

  1. Draga Oana, mos Florin (adica eu) te sfatuieste: nimic in viata asta, mai putin familia si sufletul tau nu merita sa te supere. Trebuie sa te bucuri de ceea ce este frumos in viata si sa ignori micile asazise necazuri care apar. Acest sfat trebuie sa fie un scop de indeplinit de fiecare dintre noi chiar daca tineretea te impiedica sa accepti. Am privit grupul de emisiuni cu placere (din cauza prezentei tale) si mi-au placut incercarile fiecaruia dintre participanti sa creeze un cadru mai original si mai atractiv pentru spectacol.
    Ce cauta mama ta la locul faptei si unde era sticla de vin …..????? Eu intreb desi niciodata nu primesc nici un raspuns. Gasesc ca socializarea noastra este extraordinara. Ai noroc ca sunt ocupat cu activitatea de reabilitare a blocului meu, altfel te mai tineam de vorba. si din treaba. Sanatate si succes la activitati !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *