Astrele, Planetele…? Oricum e de bine!

Cred ca luna asta astrele au prevazut niste schimbari radicale in viata sagetatorilor. In general ne transformam, progresam, regresam, dar niciodata nu stam pe loc. Eu simt ca a iesit soarele in viata mea si ca totul este asa cum mi-am dorit intotdeauna sa fie.

Sunt fericita si ma bucur ca probabil luna, soarele sau Mercur si-au modificat traiectoria sau poate un meteorit a traversat Calea Lactee, habar n-am ce s-a intamplat, sau poate este doar 2012, dar nu am mai trait asa intens de foarte multi ani.

Ma simt alt om de cand am inceput studiile la Opera Romana, dupa o pauza de 8 ani. Simt si ma bucur de miscarea si emotia unei simple ore de balet, alaturi de vechi si noi colegi de breasla care au ramas si si-au dedicat viata acestei mari arte. Am hotarat sa ma pregatesc temeinic si sa nu o fac pe mama mea de ras, dar mai ales pe Isabel!!!

“Planeta Dansului” din Drumul Taberei, locul care mi-a absorbit un an din viata, energie, bataie de cap, timp, dar care acum imi da o satisfactie enorma este in sfarsit pe traiectoria buna. Zilele astea am adus jocuri noi pentru copiii mai mici si mai mari, de care evident ma bucur mai mult eu. Este a doua mea casa si familie, alaturi de Monica, Stefan, Oana, Dana, langa care imi petrec mai bine de jumatate de zi. De multe ori poate nici nu ne vedem, ci doar dupa ce ne terminam cursurile sau masajul si ne bucuram impreuna de o portie de clatite sau un XBOX.

Mai am putin si ma voi intilni cu noii mei colegi de emisiune, cu salile de dans din Buftea, cu o noua echipa, viitorul partener de dans, coregraful(a), colegi sau straini si am mari emotii. Este o experienta nou la care visam demult. Abia astept sa descopar in mine toate acele emotii comprimate, starile din timpul dansului si mai ales bucuria de a fi de ajutor unei persoane care are nevoie de mine.

Ma bucur ca fetita mea este sanatoasa si fericita alaturi de buni si de cateva zile insorite la tara, in natura si cu programul artistic de seara atunci cand trec vacile. Nu mai tin minte daca si eu le stiu coregrafiile, dar nu cred ca s-au schimbat prea mult, posibil au mai redus din personaje.

Ma bucur ca viata mea s-a transformat, poate datorita astrelor sau planetelor sau poate era cazul sa simt din nou ca traiesc…poate cum nu am facut-o niciodata! Mai am si alte motive, dar mai astept pana duminica poate cade vreun meteorit si sunt superstitioasa…hahaha!

Sunt fericita! Yupiiiii!

Si ca sa va amuzati putin cu Stefan si Laurentiu sa intelegeti pe ce ne batem noi la sala, niste oameni maturi ce suntem!

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

5 thoughts on “Astrele, Planetele…? Oricum e de bine!”

  1. Hm.. interesant…mai oana.. si care mai sunt acele motive pentru care esti fericita:D:>…??? orcum esti scumpa si de treaba ..la prim vedere…si un pic fitzosa…sau ma insel?!
    P.S miam pastrat anonimatul in privinta numelui din mai multe motive..orcum te cunosc …si la final o urare…tine-o tot asa..fericire maxima..life is to short…:P..

  2. ce se intampla, de ce nu mai postezi?
    sa inteleg ca ai contract de confidentialitate cu pro pana se termina emisiunea/ tot astept sa vad reactii, filmulete si cand colo, yoc !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *