“Doi pe o banca”

Mai nou se spune, “‘Doi la aceiasi masa in Bamboo” sau ”Doi pe aceaisi pagina de facebook”…dar vorbind de teatru si de piese celebre, ne putem gandi cat de romantic se cunosteau oamenii in parc. Chiar daca aceasta piesa demonstreaza ca cei doi mai bine se cunoasteau in prealabil pe o pagina de socializare.

Spectacolul  pe care l-am vazut acum cateva zile la teatrul Metropolis, pus in scena de Emanuel Parvu, face diferenta intre teatrul clasic, tehnic, ponderat si instinct, putere si modernitate. Apropos, o poveste veche, dar moderna si eterna!

Sincer, nu m-am asteptat sa vad o implicare atat de mare la nivel actoricesc al celor doua personaje. O piesa grea ca si interpretare, intensitate si dozaj emotional.

Trecerile bruste  de sens in dialogul celor doi creste intensitatea comunicarii mesajului catre spectator. Este un spectacol in care eu m-am ragasit, cu indecizii, minciuni, greseli, regrete…si nu numai eu cu siguranta!

Va sugerez aceasta comedie-drama, riscati…. s-ar putea sa va placa!

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

6 thoughts on ““Doi pe o banca””

  1. Cea mai Frumoasa,cea mai sexy,cea mai atragatoare…:*:*
    esti de o frumusetze rara :*:X

  2. Am avut placerea si privilegiul sa fiu in sala la repetitii, la repetitia cu public si la spectacol in sine! Va pot spune tuturor ca veti fi absolut surprinsi, placut, de cat de buni Actori sunt Mihai si Adela!!! Iar pe langa jocul protagonistilor veti aprecia piesa in sine, decorul, luminile chiar si machiajul!!!!! Felicitari si din partea mea celor trei!!!!

  3. mai oana la faza cu “” respectu si increderea ”” am incerkt si eu in toate stilurile dar nici un rezultat pe bune. Apai pana la urma am facut 30 si nik nici una cu capul pe umeri dar nu disper doar k ma km oftic putin , ma pana la urma infiez un copil si gata il cresc platesc o dadak si gata rezolv tot sper k nu te-am stresat si ma mai bucur k esti ph de-al nostru pa si nu imbatranii k ma uit la altii e km nasol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *