Dupa 12 ani

Nu ati observat ca de fiecare data cand va intalniti cu cineva dupa mult timp (peste 10 ani), stati si priviti acel om din fata voastra incercand sa gasiti lucruri in comun cu cel din trecut. Astazi m-am intalnit cu fostii colegi din liceu. Zic”liceu”, dar Liceul de Coregrafie incepe cam din clasa a IV-a. Ca sa nu mai vorbim ca dupa liceu, multi dintre noi mergem la aceeasi universitate (U.N.T.C- sectia coregrafie) si cu siguranta ajungem sa lucram impreuna la o televiziune, un spectacol, eveniment sau cum i se mai spune in cercuri artistice”susa”.

Asadar, in aceasta seara ne-am intalnit, nu cu totii pentru ca multi sunt plecati din tara sau ocupati ca si mine de alfel, intr-un cadru frumos, intim si distractiv. Au facut baietii gratar, am sarbatorit-o pe Ioana ca a fost ziua ei ieri si am ras…, dar am ras cum nu am mai ras demult!

Ce mult ne-am schimbat si parca ne-am facut mai frumosi…stiu, o sa ziceti ca am imbatranit si ne-am uratit, insa am ramas surprinsa sa vad ce oameni deosebiti am devenit unul cate unul.

Sincer,  cel mai mult m-au surprins baietii…in liceu nu au fost niciodata asa de politicosi si amabili. Vedeti ce inseamna totusi, 12 ani!

Stiu ca nu v-am spus pana acum…,dar va iubesc pentru ca ati ramas la fel de tineri si frumosi!

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine…mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

2 thoughts on “Dupa 12 ani”

  1. frumos…eu am 24 de ani si avem o poza tocmai din clasa intai pe facebook unde ne-am etichetat (gimnaziu),iar la liceu tot pe facebook avem un grup unde ne-am adunat mai mult de jumatate de clasa…sper ca timpul sa se intersecteze in asa fel incat in cele doua cazuri reuniunile sa aiba loc…oricum mai e timp…multumesc

  2. Am avut si eu intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului si mi-a placut atat de mult incat abia o astept pe cea de peste 8 ani :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *