Finala

Buna tuturor!

Multe asteptari si emotii, stres, entorse si febra musculara, toate se finalizeaza saptamana asta. Nu toate lucrurile in viata ies asa cum iti doresti si de multe ori scopul cu care pornesti se transforma in functie de traseu.

Sunt obosita asa cum mi-am dorit sa fiu cand am intrat in acest concurs. Am muncit foarte mult si mi-am depasit limitele. Pentru cei ce nu stiu sau nu realizeaza, concursul asta este o provocare si o lupta de rezistenta cu tine.

Daca vreti sa fiti si voi alaturi de Ali votati-ne prin SMS la 1322 cu textul “Oana” sau sunand la 0900. 760. 403. 

Va multumesc ca-mi sunteti alaturi!

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

2 thoughts on “Finala”

  1. sunt alte cazuri mai importante decat asta care lupti tu asa ca locu 3 o sa iei suta la suta iti zic de acum,sa te multumesti ca ai ajuns in finala macar

  2. in sfarsit ceva vesti de la tine. Am tot asteptat noutati din viata ta sau din culisele participarii tale in cadrul concursului si, nimic. concursul nu l-am urmarit ca nu ma intereseaza dar sper ca prestatia ta a fost pe masura talentului. Inteleg ca nu ai castigat si sunt putin surprins avand in vedere pregatirea ta. ayway, bafta in continuare in tot ceea ce faci si o sa mai arunc un ochi pe blogul tau din cand in cand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *