La mare dans, la mare distractie la Marea Neagra, pe plaja mare de la Crush

Dragii mei,
 Am pregatit pentru voi, un eveniment special la care va astept cu drag:
Pe plaja Summer Crush din Mamaia, chiar pe malul Marii Negre, Dance Planet va pregateste o serie de antrenamente de vacanta pentru a fi in forma vara asta. Mesaj pentru toti clientii Dance Planet actuali si in devenire cursurile de vineri nu se vor tine pentru ca Dance Planet se muta la mare in acest week-end. Daca vreti totusi sa nu pierdeti ritmul, va asteptam pe plaja Crush in Mamaia unde Oana, Monica, Catalina, Romina, Lili si Cosmina va asteapta la un curs intens si extins. Ne vom distra si intretine cu Rebound, Zumba, Batuka, Aerobic, Port de Bras, Aerobic si vom invata coregrafiile acestei veri.
Eu impreuna cu colegele mele va vom invata pe cei mai curajosi veniti la plaja  ce exercitii trebuie sa faca pentru a avea un abdomen plat, brate sculptate si fund brazilian. De asemenea, sunt pregatite sa-i invetam pe cei prezenti, care se vor incumeta sa danseze alaturi de ele si cele mai in voga dansuri ale acestei veri. Evenimentul va avea loc sambata, 21 iulie, incepand cu orele 11:00 pana la 15:00, pe plaja Summer Crush din Mamaia, la capatul telegondolei.
Va asteptam sa pasim in pasi de dans pe nisip!
Un al II- lea eveniment desfasurat in paralel cu sportul de pe plaja va ave loc la Crush Lounge & Beach
 Army sau aviator?……..Pearl Harbor sau Top Gun?……….Eleganta sau rafinament?………bej, crem sau alte tonuri mai inchise? O colectie perfecta, armonioasa si bine structurata in care Catalin Botezatu ne va bucura privirile………Follow us on beach…Sambata, 21 iulie, incepand cu orele 12:00 pe plaja  Crush Lounge & Beach din Mamaia va avea loc o prezentare de moda semnata Catalin Botezatu. Designerul va fi prezent la eveniment, iar la finalul prezentarii acesta isi va face aparitia intr-un mod absolut inedit si spectaculos.

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *