Ora de dans

De vineri am inceput cursurile de dans, deocamdata doar o data pe saptamana. Recunosc ca pe langa ambitia unui grup restrans de prieteni, fosti cursanti, doritori de zbantuiala, dorinta mea de a reincepe atat de curand orele de dans este datorata unui impuls egoist.

Da! Realizez ca pentru a reveni rapid la forma de acum 1 an, trebuie sa ma muncesc cu propriul antrenament. Este placut, imi da libertatea de a face miscarile, pe care corpul si muzica mi le ofera in momentul respectiv. Imi este putin greu sa folosesc un program strict destinat doar anumitor segmente musculare si in general acompaniate de muzica house.

Asa incat nu-mi ramane decat sa lucrez toate grupele musculare si sa ma distrez in acelasi timp, pe muzica tuturor timpurilor, sa interactionez cu persoane frumoase, deschise si simpatice, cu mult chef de viata. Pe langa asta sa fac ceva extrem de benefic pentru sanatatea mea si asta la un singur curs de dans!

Let’s dance!

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

3 thoughts on “Ora de dans”

  1. Buna treaba, draga Oana!

    Dansul e nu doar un mijloc de distractie, dar parca simti cum toata energia negativa acumulata peste zi/saptamana iti iasa prin pori si e eliminata din corp. Si dupa o ora de dans nebun, te simti ca un om nou!

    Spor la dans, spor la “Carcoteala” si mult succes in tot ce faci! Iti multumesc ca-mi aduci zambetul pe buze de cate ori intru pe site-ul Carcotasilor pentru a mai afla ce se intampla prin Romania. 🙂 Pupici din Viena!

  2. Yes!Imi place dansul de cand ma stiu. Este foarte energic si uiti de toate problemele pe care le ai. Pupici de la Constanta! :-* :-* :-* .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *