Show Biz- Interviu

Dupa ce s-a transformat intr-o mamica serioasa, fosta bebelusa de la “Cronica Carcotasilor” vrea sa puna in aplicare tot ce a invatat de la profesorul Toni Tecuceanu. Oana isi doreste sa dea la Teatru si sa joace intr-un film.

Showbiz: Oana, dupa ce ai cochetat cu actoria in scenetele de la “Cronica Carcotasilor”, ti-ar placea sa joci si intr-un film? Te atrage cinematografia?

Oana Ionita: Pe langa rolurile pe care le-am interpretat in scenetele de la “Cronica Carcotasilor”, «scoala» de actorie mi-am facut-o pe scena Operei Nationale si a Teatrului National, in music-hall-ul “Chicago”. Colegul Toni Tecuceanu a fost cel mai bun profesor de actorie al meu. El era cel care ma sfatuia la fiecare emisiune cum sa interpretez personajele. Mi-as dori sa fiu studenta a Facultatii de Teatru si Film, dar din pacate nu am timp. Cred insa ca am acumulat sufiecienta experienta incat sa pot sa joc intr-un film. La fel de mult mi-ar placea sa joc si in piese de teatru. Sunt multe trenuri in viata pe care ai ocazia sa le prinzi, dar trebuie sa alegi un singur drum, pentru a-l parcurge asa cum trebuie. De-a lungul timpului am avut noroc sa invat foarte multe lucruri in televiziune.

Showbiz: Care a fost cea mai mare gafa pe care ai facut-o vreodata?

Oana Ionita: S-a intamplat la “Cronica”, atunci cand, din dorinta actoriceasca de a mai adauga ceva la text, am spus o fraza care nu-si avea rostul. Misu m-a privit intr-un anumit fel si atunci mi-am dat seama ca am comis-o. Pentru el textul emisiunii este ca o lege, ce trebuie respectata intocmai.

Oana ar vrea ca povestile de dragoste sa dureze o viata

Showbiz: Te-a schimbat in vreun fel maternitatea? E greu sa fii parinte?

Oana Ionita: Acum sunt mult mai responsabila. Ma gandesc de doua ori inainte sa iau o decizie si nu mai sunt la fel de copilaroasa ca inainte. Bebelusa s-a transformat intr-o mama serioasa.

Showbiz: Ce crezi ca mosteneste de la tine Isabel?

Oana Ionita: Nasul, inteligenta si pasiunea pentru dans. A luat ce-i mai frumos de la amandoi. Deci a iesit un copil perfect!

Showbiz: In general, cum privesti mariajul?

Oana Ionita: Din nefericire, nu mai suntem pe vremea parintilor nostri, atunci dragostea dura o viata.

Showbiz: Cum te ajuta iubitul tau in educarea fetitei?

Oana Ionita: David se implica in educarea ei ca orice parinte. Acum isi doreste foarte mult ca Isabel sa mearga singura si pentru asta o invata sa faca primii pasi fara sa fie tinuta de cineva.

Showbiz: Cum au privit parintii tai aceasta relatie la distanta? Au fost reticienti la inceput sau te-au sustinut?

Oana Ionita: Daca eu sunt fericita si parintii mei sunt multumiti. Este greu in viata sa ai si o familie si timp pentru pasiunile tale. Pentru a realiza toate astea trebuie sa faci si compromisuri. Compromisul meu si a lui David a fost distanta, dar l-am acceptat amandoi.

Vedeta de la Prima TV a redescoperit mirajul copilariei langa micuta Isabel

Showbiz: In ce situatie te-ai simtit inutila?

Oana Ionita: Ma simt inutila cand se vorbeste in jurul meu de fotbal.

Showbiz: Ce experienta crezi ca te-a facut mai inteleapta?

Oana Ionita: Una dintre aceste experiente a fost mutatul in Spania. A trebuit sa ma descurc intr-un loc pe care nu il cunosteam.

Showbiz: Ne poti spune cateva lucruri pe care nu le stim despre tine?

Oana Ionita: Sunt bruneta, am nasul carn, am renuntat la balet pentru a pleca in Ibiza, imi plac clatitele cu ciocolata si ceasurile.

Showbiz: Pe ce cheltuiesti cei mai multi bani pe luna? Pe ce nu ai da banii niciodata?

Oana Ionita: Cei mai multi bani ii cheltuiesc pe scutece. N-as cumpara niciodata ardei gras, pentru ca nu imi place.

 

Autor: Simona Tudorache

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

2 thoughts on “Show Biz- Interviu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *