Casting Ibiza 2011

Saptaamana asta plecam la recrutare in Cluj si Bucuresti.

In acest an am mari asteptari de la tinerele dansatoare.

Nivelul profesional a crescut odata cu accesul la informatie, experienta si deschiderea unor portite spre occident. In Romania sunt multe fete frumoase si talente nedescoperite care trebuiesc doar putin cizelate.

Acest casting se desfasoara de ani buni si de fiecare data fetele castigatoare si-au dorit sa se reintoarca pe insula cere le trezeste amintiri frumoase.  Ma bucur ca de fiecare data in echipa mea, reprezentand Romania, au participat dansatoare(go-go) cu care m-am mandrit, personalitati atat de diferite, dar si cu mult potential.

In una dintre generatiile de care va mentionez, in 2008, au fost prezente 15 fete, care mai de care mai speciala.

Adelina Pestritu si Alexadra Badescu fosta Tardea, au fost selectionate in urma a doua castinguri ce s-au realizat in Bucuresti. Pe atunci Adelina proaspat venita din Campulung Muscel avea aspiratii inalte si potential. Luptatoare din fire, cuminte si ascultatoare a lasat o impresie frumoasa. Ma bucur ca am avut-o in echipa mea 2 ani, si a reusit sa-si cladeasca o cariara in televiziune. Bravo si spor la treaba! La fel si Alexandra care este o persoana dedicata si consecventa si in ciuda aparentelor sensibila si cuminte.

Ibiza m-a ajutat sa cunosc stereotipuri femenine, ce penduleaza de la o extrema la alta, curajoase, timide, lidere, muncitoare, cuminti, fasnete sau smecherite. Am avut ocazia sa intalnesc fete extraordinare.

…Sunt curioasa ce surpriza imi rezerva castingul anul acesta?

Nu uitati!

Cluj sambata 21 mai, Club Obsession, ora 14:00 si Bucursti 22 mai, Club Boa, ora 14:00.

Let´s dance!

 

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

3 thoughts on “Casting Ibiza 2011”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *