Ibiza- o insula nebuna!

Oricat de mult as incerca sa exprim in cuvinte, de unde vine magia insulei, trebuie sa traiti experienta vietii frumoase si nebune de aici, numai asa puteti afla.
Stiu ca sunt persoane care nu se regasesc intr-un loc aglomerat si galagios, pe multi ii sacaie zgomotul din exterior cat si cel din interior lor. Multi spunem de multe ori ca aceste cluburile sunt o pierdere de timp si de energie pentru cei tineri, care investesc in niste nopti pierdute nerentabil. Pe de o parte asa si este pentru unii, nu?
Dar aici, pentru altii, cat si pentru mine, TIMPUL se transforma in libertatea de a trai momentul, de a conduce sfera trupului intr-o alta dimensiune, a lasa mintea sa viseze si sufletul sa fie liber. Aici nu sunt numai tineri, sunt cei care vin in fiecare an, cei peste care TIMPUL nu a lasat urme adanci, pentru ca sufletul lor este mereu tanar. Au invatat asta aici, au invatat sa se bucure de libertate, cei carora le zic bastinasi, au vazut multe si trait multe sub lumina noptii din Ibiza.
Ibiza este un loc pentru toti, indiferent de varsta, orientare sexuala, handicap sau nationalitate, nivel social. Aici toti suntem egali cum am mai spus-o si in alte postari.

In seara asta am dansat. Nu am mai dansat de ceva timp, pentru ca anul asta am spus ca o sa ma relaxez, o sa vad filme, o sa citesc

si merg la work shop-uri. De multe ori rutina isi spune cuvantul si te transforma din creeator de arta, in sclavul”fabricii”. Pentru mine cei 6 ani petrecuti aici, au insemnat multe ore petrecute in “fabrica”, dar si un studiu al mintii si corpului.

In noapta asta ca in multe din noptile de aici, a venit magia(muzica, lumina, atmosfera) si nu am putut sa ma opresc din dans multe ore. Am intalnit de asemenea multi romani care m-au salutat si apreciat, dar nu caut apreciere cand dansez. Ma bucur ca pot impati cu cei ce ma privesc, o parte din viata mea. Ma bucur cand sunt fericiti si mandrii.

Dar adevarul e ca dansez intr-un mod egoist, doar pentru mine, pentru a traversa galaxia si pentru a lasa muzica sa-mi vibreze sufletul. A ma elibera de frici, frustrari si rani, de a primi iubire, fericire si intelegere. Multi o fac prin meditatie, altii prin transa sau altii prin dans.
Ce sentiment divin!
Par cuvinte impopotonate, nu sunt, sunt doar o forma pe care o dau starii mele in contact cu muzica. Cei care danseaza cu adevarat stiti de ce anume bat campii aici, pe ceilalti nu pot decat sa va invit sa va deschideti sufletul si sa iubiti.
Acum schimb subiectul, ca sa nu insist prea tare pe tema.
Joi ma intorc in tara pentru o saptamana.
Am semnat un contract de imagine, cu un brand important pe piata mondiala. Inseamna foarte mult pentru mine, e un proiect semnificativ. O sa va dau mai multe detalii cand se vor aparea declaratiile oficiale in august.
Pana atunci mai am 2 zile sa ma bucur de aceasta insula, de soare, de marea clara, de muzica si de viata.
Let’s dance!

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

9 thoughts on “Ibiza- o insula nebuna!”

  1. Mai…mai… da ce va mai distrati voi in Ibiza… Ei las ca si eu ma distrez in Amsterdam :p. Oricum asi da..vremea de aici pe cea de acolo… dar asta e. Toate cele bune de aici si reprezinta-ne acolo cu succes in continuare.

  2. Macar unii sa aibe parte de distractie. Foarte bine ca traiesti clipa si nu te gandesti la ziua de maine. Distracti placuta pana atunci.

  3. Buna Oana sunt baiatul care ti-a facut cadou cartea, CRISTOFOR MAGUL DIN CARPATI pe 10 mai in parcul izvor, Pe mine ma poti gasi pe blog la adresa: http://www.armadaa.blogspot.com, sau la adresa de Messenger: adrian_alexander60. As dori sa vorbim despre legatura muzicii cu alte dimensiuni ale iubiri, dar si despre o planeta ce va trece in curand intr-o astfel de dimensiune, de fapt inimile noastre se afla deja acolo, doar constiinta omului mai are putin de lucrat. Si nu uita: ''UN ZAMBET ESTE O FEREASTRA CATRE SUFLET, RASUL ESTE USA.

  4. Lasa ca si eu ma voi distra la concertele lui Armin si Tiesto de la mare din weekendul ce vine 😀 Voi simti o doza mica din splendoarea insulei in care te afli, pentru ca se stie ca Ibiza e a doua casa a lui Armin van Buuren 😀 Nu-i asa Oana? 🙂 O vara frumoasa tuturor!

  5. “Stiu ca sunt persoane care nu se regasesc intr-un loc aglumerat si galagios”

    nota: in limba romana algumerat se traduce aglomerat

  6. Ai dreptate, Ibiza= o insula nebuna, am avut noroc sa traiesc si eu magia insulei acum doi ani si de atunci ma cheama inapoi de fiecare data. Ibiza is the place to be. Ne vedem la anu in Amnesia. Party ! Party ! Party ! Besos guapa !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *