Sambata

Sambata in Kristal Club, la ora 14:00 are loc a doua faza a castingului Ibiza Dance Project 2010.

Pana acum s-au inscris pe http://www.danceplenet.ro 115 de fete din toata tara, cu poze mult mai calitative decat anul anterior si pregatite de distractie.

Ca sa inteleaga toata lumea cum se va face selectia o sa va spun ca este important ca echipa din Barcelona sa intre in posesia materialului de la casting (video, poze, cv) cat mai repede. Miercuri, dupa ce va avea loc castingul voi merge personal la Barcelona pentru a alege finalistele impreuna cu echipa Amnesia si da a da raspunsul cat mai repede in tara.

Pentru cele care au primit mail-ul de confirmare la casting, am rugamintea sa tina cont de niste amanunte destul de importante in momentul prezentarii la casting. Machiajul cat mai natural si nu vulgar, pentru ca vrem sa vedem naturaletea fiecareia dintre voi. Costumul, cat si accesoriile sunt foarte importante si trebuie sa puna in evidenta formele si miscarile.

Atitudinea este si ea importanta, stiu ca aveti emotii si ca asteptati de mult momentul asta, dar trebuie sa va lasati purtate de muzica, sa ascultati fiecare accent sau schimbare de ritm si sa reproduceti sunetul in miscare. Sa nu uitati ca acolo, la momentul vostru, sunteti in centrul atentiei si nu trebuie sa decat sa fiti voi insiva.

Acestea fiind zise, nu ramane decat sa va urez bafta sambata si sa nu uitati zambetul acasa!

Let’s dance!

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

10 thoughts on “Sambata”

  1. buna Oana! deranjez si eu cu o intrebare! ati avut voi o melodie in editia de la carcotasi de pe 28 aprilie , din parte a 3 a,melodia de dinainte k Serban sa zica de “torpilatii de la Kudos” :)),in care ati dansat voi cu panglicile alea rosii:P dak ai putea sa ma ajuti cu un nume! ms mult si mult noroc in continuare;)

  2. De cand dansam numai pe piese house, nu mai imi bat capul sa retin daca e piesa e cantata de Inna, Akcent, Dj cutare, Dj cutare, o sa mai dansam odata saptamana asta, daca aflu iti zic.

  3. Nu cumva faci cursuri si de dansuri populare? Nu de alta, dar peste vreo doua luni are sor’mea nunta iar eu sunt tamaie… 🙂

  4. Uffff! Vezi cum m-ai pierdut de client? 🙂 Lasa ca gasesc eu o fata draguta sa ma invete cate ceva (o sarba sau poate chiar o batuta 🙂 ). Ce inseamna “Super cardio” ?!?!

  5. da de un baiat care sa aibe grija de voi nu aveti nevoie la Izabi,sa va care geanta ,sa va faca cumparaturile,sa va duca asa va aduca noaptea tarziu deastea???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *