Rebecca

Nu este vorba de vre-o fata care pleaca la Ibiza si nici despre un brand nou, ci despre muzicalul de la Teatrul de Opereta din Bucuresti.

Pana nu se inchide stagiunea, mai e timp de o desfatare culturala de calitate, nu?

Sala a fost plina in ciuda faptului ca vara a venit. Si daca tot a venit s-a simtit asta si in sala. Ar fi fost mai bine in aer liber, tot mai adie vantul, ca la Opereta nici vorba de vre-un sistem de aerisire. Placuta imaginea din timpul spectacolului, un fel de aripi de fluture care nu conteneau sa bata…erau hartiile oamenilor care incercau cu disperare sa respire.

In rest un spectacol putin morbid, dar cu scenografie, lumini si costume inspirate. Se vede ca si-au bagat ungurii coada…nivelul este european!

Meritele principale ale succesului fiind de departe muzica si coregrafia, inlanturiea momentelor si vocea interpretilor.Anca Turcasiu face un rol negativ implicat, lucrat si corect. Se vede experienta si talentul de la o posta, Bravo, colega! Baletul bine sincronizat, chiar daca a fost vorba de o coregrafie minimalista. De multe ori nu trebuie sa fie un amalgam de miscari sa se transmita o stare, ci de intentia gestului.

Din pacate jocul solistilor a fost neverosimil. Cu riscul de a-mi capata dusmani, declar ca este de neconceput ca la un teatru de asemenea prestigiu, actorii sau ma rog mai bine zis interpretii sa pronunte “da”( cu cratima) in locul lui “de”, limbajul sa fie cu un mic accent de cartier si implicarea emotionala sa lipseasca in momentele de incarcatura maxima…

Per ansamblu un spectacol de neuitat! As fi pus un smile, dar imi lipseste din tastatura…!

 

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine…mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

One thought on “Rebecca”

  1. AM FOST LA MUSICALUL REBECCA SI ESTE FOARTE FRUMOS ,CINE VREA SA VIZIONEZE MUSICALUL REBECCA PE 25 SI PE 26 IUNIE TEATRUL DE OPERETA ION DACIAN,VA ZIS O SA FITI UIMITI ESTE UN MUSICAL CU DRAMA SI CU DRAGOSTE Multumesc!

    Un mesaj din partea
    lui ANONIM !!!!:d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *