Izy-Bizy la Grady

Isabel, are doar doi anişori, dar se pregateşte deja pentru grădiniţă. S-a născut în Spania, în Marbella, dar eu vreau să aibă o educaţie englezească, aşa că am înscris-o la Cambridge Kindergarden.
Eleganţa limbajului englezesc este unică şi am decis ca Isabel să înceapă chiar de la vârsta de doi ani să se dezvolte într-un mediu cu mulţi copii, să înveţe să comunice, să progreseze şi mai ales să se descurce singură de mică. Mi s-a explicat că toţi copiii care vin la grădiniţă de la o vârstă fragedă şi se acomodează cu acest sistem educativ, sunt mai descurcăreţi şi nu sunt atât de răsfătaţi.
Isabel a interacţionat deja cu viitorii ei colegi. S-a acomodat repede cu agitaţia din jur şi a intrat în joacă cu ceilalţi copii. Am rămas surprinsă să văd cât de repede au obosit-o toate activitaţile de la grădi, iar după ce a dormit puţin, ne-am întors acasă la porţia de răsfăţ de la Buni. Dupa discuţiile cu cei de la Cambridge Kindergarden am realizat că oricât de importante suntem, eu şi mama mea, în educaţia micuţei Isabel, nu este suficient. Aşadar ne pregătim rucsacul de grădiniţă, pentru că suntem decise să renunţăm la scutece pentru a intra în rândul domnişoarelor bine educate.
Cârcotaşa va fi şi profesoară, atât pentru Isabel cât şi pentru ceilalţi copii de la grădiniţă, pentru că va preda cursuri de dans.
Am realizat că mi-am descoperit o noua pasiune. Îmi place foarte mult să lucrez cu copiii,  abia aşteapt să înceap cursurile cu cei mici şi sa o vad pe Isa la cresa.

 

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *