Noul blog

http://www.bebelusaoana.ro
Cand abia ma invatasem cu blogger-ul, am hotarat sa inecerc si wordpress-ul.
Am inteles ca este o platforma mai complexa, dar mai usoara.
O sa vadem noi…!
Numai bine!

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

15 thoughts on “Noul blog”

 1. @Oana
  Noul blog este foarte frumos aranjat. Odata cu finalizarea sa, va fi excelent ca posibilitati de operare si urmarire. Pentru wordpress este bine sa incerci sa experimentezt pe un blog de test (probabil ca este mult de lucru) nu pe bebelusaoana.ro si nici pe bebelusaoana.blogspot care trebuie sa ramana probabil posibilitatea de dialog sigur cu tine. Asa cred. Am instalat wordpress-ul si am generat profilul pentru a creea un cont la http://www.bebelusaoana.ro (intr-o anumita faza de dezvoltare a acestui blog), dar trebuie sa citesc mult pentru utilizarea tools-urilor acestuia. Scriu asa pentru ca, desi tu spui ca nu cunosti, vad ca te descurci f. bine. Cred ca tu esti realizatoarea a ceea ce se vede, nu ? Nu-mi iese din minte modificarea rapida a erorii ce era vineri pe blog si care in urma semnalarii, s-a rezolvat 'imediat'. Bravo, felicitari chiar daca a fost o coincidenta.
  Succes in continuare. Eu capitulez. Cu drag si respect, cel de totdeauna.

 2. Astazi mi-am facut si eu blog, nu stiu ce o fi fost in capul meu… dar acum tot inainte!

  Suficient despre mine! Pai si de acum unde te gasim? pe http://www.bebelusaoana.ro presupun. Am vazut ca ai mutat totul acolo! Atunci… ne vedem acolo!

 3. @florin2g
  Salut! Eu sunt Dexter, admin pe http://www.bebelusaoana.ro si http://www.danceplanet.ro. Imi cer scuze pt neafisarea posturilor dvs. insa in ultima vreme am fost intr-o dinamica continua in organizarea blogului final. S-au pierdut niste posturi la importul continutului, pentru care ne cerem scuze oficial.

  Ne vedem cu bine pe viitorul site!
  Dexter

 4. Abia iti facusesi aparitia pe Blospot si ai disparut, exact ca in emisiuneile Carcotasilor, unde te evaporezi imediat ce prezenta ta devine suficient de incitanta incat sa raman cu gura cascata, ca vitelul la poarta noua. Bine ca te-am gasit, oricum. Un artist le apartine tuturor fanilor! Iar voi, sunteti bine primiti, intreaga echipa!

 5. Buna, Oana ! stiu k sunt poate prea indraznet, insa…daca esti dragutza, ce zici, imi poti sa si mie idd-ul tau d mess ?….

 6. sau makr adresa de aksa…nu te speria, vreau doar sa-ti scriu….nik mai mult ! imi placi foarte mult si sunt convins k niciodata nu voi ajunge la u…ma multumesc sa-ti transmit sentimentele ce la nutresc pt u…in scris…si pe blog as putea, dar n-ar mai fi asa romantic , cum imi doresc eu…pe coala alb-gri….la lumina lumanarii…am sa-ti lasa si eu adresa mea de mail (dorinel_radoi@yahoo.com)..e mai bn sa-mi tr acolo adresa (asta daca vrei)…decat aici pe blog…ms anticipat, o zi buna! pupici…

 7. Buna Oana..!!urmaresc emisiuniile carcotasilor cu mare interes ….sant foarte originali,haiosi…cei mai adevarati..!tot odata vreau sa-ti spun ca esti foarte superba…,sexy ,…ce mai frumoasa femeie pe care am vazut-o pe lumea asta!….nici nu mai am cuvinte..!!dar as avea o dorinta…!!daca binenteles se poate,as fi foarte incantat sa primesc o poza de la tine cu un autograf..!!mii de multumiri..!!! adresa mea de mail este —<>—pt Gabi

 8. Buna! in primul rand.
  Apoi superba nu are grad de comparatie. O sa vad daca o sa-mi fac putin timp sa ma ocup si de poza virtuala.
  Numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *