Preluare fara stire

Buna dragilor!

Astazi in minunata zi a indragostitilor, cand toate sunt frumoase,multa dragoste si pace, primesc la prima ora a diminetii vesti socante.

Aflandu-ma alaturi de prietenii mei la Kiss Fm la minunatul matinal al carcotasilor, dupa rasete  si urari frumoase, soseste vestea din Libertatea…”Mi-am vandut sala de dans!” Nu doar ca aflu toate amanuntele despre cine imi preia afacerea si ce se va intampla mai departe cu viata mea,ci si faptul ca eu singura nu mai sunt capabila sa merg mai departe de la duduia Ana Pasat Maria. http://www.libertatea.ro/detalii/articol/insarcinata-sapte-luni-bebelusa-oana-ionita-pasat-andreei-popescu-scoala-dans-481969.html Suna telefoanele, parintii ma intreaba daca am patit ceva. Toata lumea este curioasa, inclusiv eu! CE SE INTAMPLA!

Draga doamna, stiam ca  profesionalismul va cere sa verificati informatia din cel putin 2 surse. Cea mai importanta ar fi de la persoana despre care scrieti aberatii. Nu va este frIca de justitie sau macar de constiinta?

Dupa aceia ma gandesc ca pe langa faptul ca tot din presa aflu cat platesc chiria, si ca domnisoara cu care eu m-am salutat odata pe holuri, imi preia “afacerea” la care eu muncesc pe branci de mai bine de 3 ani. Nu imi place sa o numesc “afacere”, pentru ca eu consider ca, ce fac eu cel mai bine se numeste: pasiune, dragoste si devotament fata de arta. Cum indrazniti draga duduie sa scrieti articole inventate si facute doar pentru a denatura adevarul. Daca va intereseaza ceva puneti mana pe smartul din mana si scrieti articole reale, cu informatii verificate, nu bazaconii!

Sa va lamuresc eu nu vand nimic, nu renunt la pasiunea me de o viata, dragostea pe care o am fata de copii, de a le impartasi din frumusetea dansului si a baletului. A le impartasi valori morale, cultura si educatie. Iubesc ceea ce fac si nu vreau sa para ca articolul dvs “o stire ieftina”, care sa vanda audienta. Poate data viitoare aflu tot de la dvs ca am nascut, divortat sau vand casa, sa ma anuntati din timp sa nu fiu luata prin surprindere!

Si ca sa ne bucuram totusi de acesta zi a iubirii, va astept la sala, acolo unde o sa ne intalnim ca de fiecare data. Astazi o sa beneficiati de vouchere pentru 2 persoane de Ziua indragostitilor: 1 SEDINTA GRATUIT LA CE DORITI DVS. CU PARTENERUL DE SUFLET!  Doamna de la Libertatea nu beneficiaza decat de oferta la minute pe telefon, daca nu aveti credit nici data viitoare sa ma sunati puteti sa-mi dati bip!

 

 

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

7 thoughts on “Preluare fara stire”

  1. Ori nu s-au informat bine, ori se asteptau ca acele cuvinte sa nu ajunga la tine. Cine stie ce alte idei le mai veneau sa mai scrie. Oricum au fost numeroase astfel de cazuri, deci nici nu ar trebui sa te mire uneori.

  2. nu trebuie sa te supere astfel de stiri

    despre oamenii neimportanti nu scrie nimeni nimic niciodata 🙂 deci undeva, cumva, ceva ai facut bine 🙂

  3. Mare pacat ca nu mai scrii! Daca mai ai timp, din cand in cand, ne-ar face placere cate un articol nou…
    Multumesc,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *