Romania a avut aseara doi presedinti

Nu ma implic in politica, nu citesc politica si nu iau parte la scandal, tocmai pentru faptul ca daca inteleg ce se intampla ma mir si enervez in acelasi timp.

Cum e posibil Coane Iancule sa avem doi presedinti, va se zica unul nu stie ce vorbeste!

Cum e posibil ca trusturile media sau exit poll-urile sa o ia razna, cum e posibil sa fim manipulati si mintiti cand lucrurile se evidentiaza clar a doua zi…si pentru ce  tot acest circ?

Inca mai traim ca acum 100 de ani. Daca Caragiale ar mai fi in viata, ar avea o gramada de material de inspiratie chiar si el ar considera ca-i prea mult, mon cher,Romania- tara cu doi presedinti.

Update azi 7 dec, ora 11.00

Potrivit rezultatelor parţiale centralizate de Biroul Electoral Central pană astăzi dimineaţă la ora 11:00, din 99,13 % dintre secţiile de votare, Traian Băsescu, candidat independent, susţinut de PD-L la alegerile prezidenţiale, a obţinut 50,37% din voturi la al doilea tur de scrutin, iar candidatul PSD+PC, Mircea Geoană, 49,62%.

Acestea rezultate parţiale, rezultă în urma introducerii şi validării voturilor înregistrate într-un număr de 21.518 secţii de votare, reprezentând 99,13% din totalul de 21.706 secţii. În prezent, diferenţa dintre cei doi candidaţi este de 77.944 de voturi, Băsescu fiind preferat de 5.243.359 alegători, în timp pentru Mircea Geoană au optat 5.165.415 cetăţeni cu drept de vot.

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

12 thoughts on “Romania a avut aseara doi presedinti”

 1. Aveam un “feeling” aseara pe la 9, nu stiu de ce, dar prea sarea toata lumea si-n stanga si-n drepata. Partea comica a fost imediat dupa ora 9 cand pe unul din canalele tv un candidat striga: “AM CASTIGAAAT”, celalalt cum sa se lase domnule mai prejos: ” BA NOI AM CASTIGAAAT” si la zece minute dupa tot tantamul asta intra trupa divertis pe fir si canta “Suuunteeem praaaf, s-a alees praful de noi”. Am ras cu lacrimi.

 2. 🙂 Cum ti-am spus de aseara basescu castiga 🙂 de ce nu ai incredere :)) eram fix langa oamenii care numarau 🙂

 3. Cind constitutia va fi modificata si cei din diaspora nu vor mai putea vota pentru Presedinte atunci va fi o democratie pe bune, cind votul pe liste speciale ve fi electronic iar cei ce voteaza odata sa nu o mai poata face si a doua oara atunci va fi democratie, acum inca sintem o tara bananiera unde voturile se cumpara cu banane, iar oameni care locuiesc la 5000 km departare si sint complet rupti de realitate au drept sa voteze un Presedinte fara sa aibe habar de el si de situatia in care se afla tara, legatura lor cu ţara fiind 0… Dar ca distractie si amuzament tot acest circ electoral e perfect, dar nu are nimic in comun cu un exercitiu corect si democratic normal de ţara Europeana.

 4. se scrie – “iau parte”, nu “i-au parte”
  – “razna”, nu “rasna”
  – “Daca Caragiale” e super cacofonie

  “Inca mai traim ca acum 100 de ani. Daca Caragiale ar mai fi in viata, ar avea o gramada de material de inspiratie, desi lucrurile par a fi exact ca acum 100 de ani, dar nici chiar asa mon cher,Romania- tara cu doi presedinti.”

  fraza asta e lipsita de logica

  Si nu in ultimul rand discursul tau il copiaza deranjant de mult pe al lui huidu, sintagmele “mon cher” si “coane iancule” sunt preluate papagaliceste de la el

  PS ar fi mai bine sa scrii doar despre ceea la ce te pricepi, lasa politica pentru altii 😛

 5. Intr-adevar, daca ar mai fi trait Caragiale, ar fi scris si mai multe opere literare….;)
  Eu insa m-am gandit si la alegerile din 2004 cand chestia asta s-a mai intamplat o data….am asteptat rezultatele mai sigure de a doua zi 😉

 6. Avand in vedere sprijinul acordat lui Geoana de catre majoritatea partidelor scorul lui Basescu este unul destul de bun . Dincolo de asta sunt de parere ca Basescu a meritat sa castige atata timp cat a avut de indurat anumite inconveniente create de opozitie si de anumite televiziuni care si-au propus sa il subclaseze prin diferite metode meschine. Prima dovada este acel filmulet dat de “n” ori la tv si care nu reprezenta un motiv evident . E de la sine inteles ca pe langa faptul ca acel filmulet era trucat evident,in plus, copilul acela se vedea cum zambeste si nici Basescu nu era atat de cretin incat sa il loveasca in fata multimii . Pe langa asta acel filmulet am inteles ca era de acum 4-5 ani . Daca era ceva serios de luat in seama, existau reactii vehemente la timpul respectiv . Nici pe departe nu pare genul de persoana violenta sau mincinoasa ba din contra. Atat am avut de spus, e ceva care m-a revoltat si e parerea mea.

 7. Poate ai dreptate. Stiu, scriu de foarte multe ori repede si din lipsa de timp nu mai imi corectez textul. Da! si ai dreptate, politica nu-i punctul meu forte, dar m-a deranjat teribil situatia din ultimul timp.
  Numai bine si merci de corecturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *