13 thoughts on “Interviu “Ce se intampla doctore””

 1. dexter e la somn? se simte 😉
  nu reusim sa citim articolele din jurul textului(!) de la poza 2 , decat poza 1 si 3
  mai incercam maine,
  you work to much , have a nice weekend
  :hug:

 2. Wow! Ce postura, ce linii! Sunt asa rare astfel de poze cu tine. Pozele mici nu se vad. Nu le poti scana la o rezolutie mai mare? Eventual sa bifezi si optiunea de descreen/despeckle la scanner pentru a estompa vizibil punctele de print. Daca doresti pot sa te ajut la editarea la dimensiunea dorita si editarea ‘puriceilor’ si chiar aplicarea unor watermarkuri subtile, daca le fura careva sa se vada de unde sunt luate. Trimise prin mail le pot face repede. Mai multe poze cu tematica dans, please!

 3. Intr-adevar, subscriu si eu pentru ca acele poze sa fie mai mari si mai clare ! Oana, imi poti spune daca mai ai si colanti (in afara de cei negri) ca nu reusesc sa imi dau seama !

 4. Buna Oana. caut sa particip la vreun casting pt dansatori..am 19 ani si am intrat la Buc la facultate. Ma gandeam sa te intreb cateceva si despre UNATC Bucuresti – sectia coregrafie..ca am inteles k tu tot acolo ai fost..pt k imi place dansul dar nu foarte mult teatrul..si nu stiu nici ce tipuri de dans se invata acolo. te rog frumos da mi detalii cand ai timp despre vreun eventual casting sau despre UNATC. Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *