Sarbatori fericite!

Azi este Vinerea Mare, o sarbatoare importanta pentru tot romanul. Ne bucuram de concediul de Paste, zilele innsorite si de oameni mai buni(macar acum cand suntem mai relaxati, ca s-a dus criza!!! NOT!)
Eu din pacate nu plec din Bucuresti, raman acasa cu Isabel. Adevarul este ca Chismigiul este o splendoare, iar fetita mea este vrajita de culorile primaverii, ratustele de pe lac si aerul curat…ma rog!
Mama ne-a promis bucate gustoase, pe care asteptam sa le digeram cu nerabdare in fata televizorului, unde vom urmari minunatele emisiuni de divertisment. Speram ca de acesta data sa nu intervina vre-un Breaking News cu Hormonica si Viri sau Oana si Pepe, ca pe Discovery inca nu au ajuns!
Voi distrati-va cat puteti si nu mancati prea mult, ganditi-va cat de greu se dau jos colaceii.
Paste linistit alaturi de cei dragi voua!

Emisiunea aniversara

In fiecare sambata seara, timp de 10 saptamani la Prima Tv cam tarziu ce-i drept, sa va difuza emisinea aniversara Cronica Carcotasilor, 10 ani de difuzare.

Ce-i drept Prima TV putea sa faca un efort pentru difuzarea emisiunii la o ora de prime time, dar probabil ca asa cum zic si colegii mei nu sta totul numai in ora de difuzare sau postul de televiziune, important este cat de calitativ este produsul (emisiunea)…si le dau dreptate! Chiar daca traim in Romania.DSCF2124
Oamenii au nevoie din ce in ce mai mult de cultura, arta, educatie si mai ales de calitate in toate.

Pozele alaturate arata cum arata bebelusa acum si schimbarea provocata de trecerea anilor in echipa Carcotasilor…ha!ha!ha! Cum ar fi!!!  Atunci vor exista niste bebeluse martiene care sa danseze pe stilul electro-future-astronomic-speed…pe muzica de la One Fm. Kiss Fm va deveni un fel de Romantic Fm, va dati seama ca Lady Gaga va deveni un fel de Liza Minelli…ce tare!