Hoy no me puedo levantar

Maine plec la Barcelona.
Imi doream de mult sa revad muzicalul “Hoy no me puedo levantar”, de Nacho Cano, pentru care a trebuit sa astept 2 ani. La Madrid tin minte ca se juca in fiecare seara cu casa inchisa.
Va puteti imagina ce insemna asta; un spectacol de 4 ore, care se joaca in fiecare zi, mai putin lunea, cu sala plina…ce admosfera, ce lume, ce magie!
Am trait impreuna cu actorii, la toate vibratiile succesive ale muzicii, jocului si dansului.
Visez de atunci sa il mai vad odata, sa rad si sa plang, sa cant si sa dansez timp de 4 ore cu artistii.
Abia astept!
Probabil ca nu o sa va mai scriu nimic pana sambata cand ma intorc, dar macar o sa ma bucur ca am plecat din tara si pot respira in loc de taranie si tiganie, cultura si arta…

Let’s breath fresh air!
P.S. Astept comentariile voastre la postul anterior.

Author: Oana Daniela Ionita

Eu despre mine...mai bine va las pe voi sa va spuneti parerea, buna sau rea!

6 thoughts on “Hoy no me puedo levantar”

  1. Din pacate nu e nici Barcelona locul unde sa traiesti departe de toate mizeriile romanesti pe care le-ai marcat in postul precedent. Cand se lasa seara mai ales, centrul devine un loc infect plin de marocani interlopi, curve si tigani!
    In Europa iti recomand Franta pt relaxare desavarsita, insa nu Parisul….

  2. Sarumana Oana!Am decoperit blogul tau dupa ce am citit despre tine in “Libertatea”…Vreau sa-ti marturisesc ceva inca de la inceput:Sa stii ca pe langa faptul ca esti adorabila,culmea esti si desteapta..iti umbla mintea,cum se zice p e la noi in ardeal.Am ramas placut surprins de blogul tau si iti declar oficial ca voi fi un cititor fidel al blogului,atata vreme cat ai ceva de spus.Exact la tine ar trebui sa se uite”vedetele”nostre aparute peste noapte mai ceva ca ciupercile dupa ploaie,sa vada si ochii lor cam ce inseamna sa fii om responsabil si plin de caracter!!!
    Multumesc pt ca existi ! Asta e parerea mea..Inca odata SARUMANA OANA !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *